Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De meme coin markt staat nog altijd garant voor grote koers stijgingen, iets wat duidelijk terug te zien is aan de prestaties van meme coins zoals WIF, POPCAT en GOAT. Er gaan nu zelfs geruchten rond dat er een meme coin supercycle aan zit te komen, een cyclus die de meme coin markt naar nog grotere hoogtes kan brengen. Welke crypto gaat stijgen?

De Dogwifhat koers, de Popcat koers en GOAT zijn sinds het begin van dit jaar al meer dan honderden procenten gestegen, en hier lijkt het volgens meerdere voorspellingen nu niet bij op te gaan houden.

POPCAT steeg al meer dan 17.052% sinds vorig jaar terwijl WIF met 1574% steeg en GOAT met 688%. Het zijn de indrukwekkende percentages waar de meme coin markt bekend om staat, maar normaal gesproken betekent het ook dat het grootste gedeelte van de gemaakte winsten al voorbij zijn.

WIF en POPCAT koers grafiek (30 dagen) – bron: CoinMarketCap

Door zijn recente stijging bevindt WIF zich bijvoorbeeld op plek vier van de meme coin markt met een market cap van $2,55 miljard terwijl POPCAT ondertussen al een market cap heeft van $1,5 miljard. GOAT komt in de tussentijd snel in de buurt van de $1 miljoen met zijn huidige market cap van $770.000. Dit soort hoge market caps maken het normaal gesproken moeilijk om de recente grote stijgingen voort te zetten. 

Toch gaan er nu geruchten rond over een nieuwe meme coin supercycle, een cyclus die deze crypto meme coins nu misschien naar nog grotere hoogtes kan brengen.

Meme coin supercycle op komst?

Volgens Murad, een bekende crypto analist, zijn vele altcoins overgewaardeerd, waardoor het steeds moeilijker is voor de gemiddelde investeerder om in een veelbelovend project te investeren.

Murad gelooft dat de toekomst van de crypto markt steeds meer in het teken zal staan van meme coins zoals DOGE en PEPE. Deze projecten zullen volgens hem gaan bewijzen dat er niet altijd sprake hoeft te zijn van een echt product of echte utility.

Volgens Murad gaan steeds meer investeerders zich beseffen dat het niet uitmaakt of een crypto token nu gepaard gaat aan een goed product of vrijwel geen utility heeft aangezien het aan het einde van de dag gelijk staat aan het plaatsen van een weddenschap binnen het casino. En waarom zouden deze investeerders dan nog gaan wedden op een tafel die al $10 miljard waard is als ze dit ook kunnen doen bij kleinere projecten zoals meme coins?

Deze ontwikkeling samen met de indrukwekkende prestaties van de meme coin markt zijn mogelijk dus een teken van een opkomende supercyclus voor de meme coin markt, een cyclus die deze meme coins dus naar grote hoogtes kan brengen.

Wat volgt er voor de meme coin markt?

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren vaan een project zoals WIF lijken de meeste signalen dan ook te wijzen naar aanhoudende stijgingen. De RSI van WIF beweegt zich bijvoorbeeld langzaam omhoog richting een bullish gebied en de huidige WIF koers is ook meer waard dan al zijn EMA’s. Het is een belangrijk teken dat meme coins, of in ieder geval WIF, inderdaad verdere stijgingen door kunnen maken. 

RSI van WIF stijgt richting 60 – bron: TradingView

Het zijn echter zeker niet alleen de bekende en grote meme coins die in staat zijn om grote stijgingen door te maken. Zoals Murad aangaf zullen steeds meer investeerders doorkrijgen dat het zinvol kan zijn om op kleinere projecten te wedden, aangezien hier nog meer ruimte is voor aanzienlijke stijgingen.

Om deze reden bespreken we hieronder dan ook een drietal opkomende meme coins die zich nog allemaal in hun presale fase bevinden. Deze presale tokens bieden hun tokens op dit moment nog aan voor aanzienlijke kortingen, maar zullen binnenkort hun debuut gaan maken op crypto exchanges.

Gebruikers zijn op deze manier in staat om tegen grote kortingen te stappen bij deze projecten, en maken tegelijkertijd kans op aanzienlijke winsten.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuw Pepe alternatief maakt indruk met eigen Layer 2 oplossing

Pepe Unchained is een nieuw Pepe alternatief dat al snel indruk heeft weten te maken met de introductie van zijn eigen Layer 2 oplossing. In tegenstelling tot de vele Pepe alternatieven die geen enkele utility met zich mee weten te brengen is dit project er namelijk als een van de eerste meme coins ter wereld in geslaagd om een Layer 2 blockchain naar de crypto markt te brengen.

Layer 1 blockchains zoals Ethereum worden helaas steeds langzamer en hierdoor is er steeds meer vraag naar alternatieven zoals Pepe Unchained. De introductie van de Layer 2 oplossing van Pepe Unchained komt dan ook als geroepen. Deze blockchain zal volledig in het teken staan van snelle transacties en lage transactiekosten en vormt daarmee een uitstekende alternatief voor nieuwe meme coins.

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Naast dat het een eigen Layer 2 blockchain heeft ontwikkeld is Pepe Unchained er ook in geslaagd om een staking systeem naar de markt te brengen dat al snel succesvol bleek te zijn. Binnen dit staking systeem zijn er inmiddels namelijk al meer dan 1,5 miljard PEPU tokens vastgezet, een belangrijk teken dat men vertrouwen heeft in de toekomst van de PEPU token. Daarnaast is er ondanks dit grote aantal vastgezette tokens nog altijd een APY van boven de 100% te verdienen.

De presale van Pepe Unchained bleek ook al snel een groot succes te zijn. Er is inmiddels namelijk al meer dan $ 22 miljoen aan vroege investeringen opgehaald. Hiermee komt de presale ook snel in de buurt van zijn volgende doel van $ 22,4 miljoen, zodra dit doel behaald is, zal ook de huidige prijs van $ 0,01177 per token verder gaan stijgen. Er is dus geen tijd om te verliezen om je aan te sluiten bij dit veelbelovende presale project.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – Het staken van meme coins was nog nooit zo makkelijk

Staking wordt een steeds belangrijker onderdeel van de crypto markt, maar desondanks is het nog altijd erg moeilijk en soms zelfs onmogelijk om een aantal van de grootste meme coins te staken. Met de introductie van Crypto All-Stars wordt hier nu echter verandering in aangebracht. Dit project heeft namelijk een unieke MemeVault gecreëerd waarin gebruikers in staat zijn om een aantal van de grootste meme coins te staken.

Crypto All-Stars is door zijn MemeVault het eerste crypto project dat erin is geslaagd om alle grote meme coins samen te brengen onder één dak. Dit smart contract staking systeem maakt het mogelijk voor gebruikers om meme coins zoals PEPE, SHIB en DOGE te staken in ruil voor de native STARS token. Deze token kan daarnaast ook worden vastgezet binnen deze MemeVault voor extra hoge beloningen. Op deze manier kunnen investeerders dus significante rendementen behalen over hun vastgezette meme coins.

Ondanks dat de MemeVault nog niet live staat zijn gebruikers al wel in staat om een rendement te behalen over hun gekochte STARS tokens. Dit kunnen ze doen binnen het staking dashboard op de presale website. Op dit moment zijn er zelfs al meer dan 1,2 miljard STARS tokens vastgezet en is er een APY te verdienen van 572%.

De presale van Crypto All-Stars steeg onlangs voorbij de $2,6 miljoen en komt hiermee snel in de buurt van zijn volgende doel van $2,8 miljoen. STARS tokens kosten op dit moment $0,0015188 per stuk, maar zullen verder gaan stijgen zodra het volgende doel is behaald. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT, PEPE, FLOKI, SHIB, DOGE en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

FreeDum Fighters (DUM)

FreeDum Fighters is een nieuw crypto project waar je kunt deelnemen aan de hilarische verkiezingsstrijd tussen MAGATRON en Kamacop 9000. Hiermee vormt het een satirische versie van de echte Amerikaanse presidentsverkiezingen die op 5 november 2024 plaats gaan vinden en de nodige aandacht met zich meebrengen. 

Binnen dit project kunnen gebruikers profiteren van een Vote-to-Earn systeem dat elke stem zal belonen. Ook is er een Political Arena waar nog eens 850% extra DUM te verdienen is. Daarnaast kunnen gebruikers ook nog kans maken op geheime airdrops van de DUM token. Dit project vormt dus een mooie manier om aanzienlijke rendementen te verzamelen. 

De presale van DUM heeft op dit moment al meer dan $250.000 weten op te halen en tokens kosten nu nog maar beperkte tijd $0,00005 per stuk. Gebruikers zullen zich moeten haasten om te profiteren van de huidige lage prijs en om hun stem uit te brengen over deze satirische versie van de presidentsverkiezingen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, SOL, USDT en creditcard.

Bezoek FreeDum Fighters Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht WIF, POPCAT & GOAT koersen pumpen in meme coin supercycle – Welke crypto meme’s stijgen mee? verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!