Een veel gevolgde cryptocurrency-analist geeft in een recent bericht op X aan optimistisch te zijn op ’s werelds grootste memecoin, Dogecoin (DOGE), en geeft verder zijn voorspelling over twee altcoins.

De analist die pseudoniem Bluntz heet, vertelt zijn 287.700 volgers op het socialemediaplatform X dat Dogecoin “nog steeds turbosterk” is.

Gebaseerd op Bluntz’ grafiek over het tijdsbestek van vier uur, lijkt het erop dat de pseudonieme analist suggereert dat Dogecoin met bijna 60% omhoog zou kunnen schieten om een ​​prijs van $0,22 te bereiken. De veel gevolgde analist zegt verder:

“Dogecoin is de nieuwe mega-large cap-marktleider. U heeft het misschien nog niet door, maar dat zal snel gebeuren.”

De volgende op de radar van de analist is Solana (SOL). Bluntz zegt dat Solana, ondanks het recente bearish sentiment op de cryptomarkt, slechts lichtjes naar beneden is gegaan en niet onder een belangrijk weerstandsniveau is gedaald dat het onlangs op het dagelijkse tijdsbestek heeft overwonnen, een indicatie van zijn kracht. Hij zegt het volgende:

“Sol gaf nauwelijks een krimp in het midden van een rode dag, en bracht een aanhoudende hoeveelheid tijd door boven deze range breakout. Kans op fakeout neemt met de dag af.”

De volgende is Sui (SUI). De pseudonieme analist die regelmatig de Elliott Wave-theorie toepast in zijn technische analyse, zegt dat Sui op het punt zou kunnen staan ​​om een ​​nieuwe all-time high te bereiken in een patroon van vijf golven na een correctie. Hij geeft het volgende aan:

“Sui macro w4 lijkt hier bijna voltooid, pullback lijkt op een beweging van 3 golven, waarschijnlijk een golf 4 en de dagelijkse bear div is praktisch uitgespeeld, nog steeds een 5e leg hoger missend, dus zou hier niet bearish zijn.”

Op basis van de grafiek van Bluntz lijkt het erop dat de analist suggereert dat Sui een prijs van $2,80 zou kunnen bereiken, ongeveer 48% boven de huidige prijs.

Het bericht Analist deelt update over Dogecoin, Solana en Sui verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!