Welke crypto, stijgt

Na een sterke stijging in de afgelopen weken lijkt de cryptomarkt momenteel te stabiliseren. Bitcoin (BTC) laat in de afgelopen zeven dagen slechts een minimale stijging van 0,5% zien. Toch zijn er ook in deze rustige markt aanzienlijke stijgingen te vinden.

Beam (BEAM)

Op de derde plek staat Beam (BEAM) met een stijging van 19% in de afgelopen week. Beam heeft als doel gebruikers in staat te stellen hun transacties volledig privé te houden zonder sporen op de blockchain achter te laten. Het project maakt onder andere gebruik van het Mimblewimble-protocol om transacties compact en ontraceerbaar te houden.

Hoewel Beam relatief kort bestaat, heeft het al een stevige plek in de crypto-industrie veroverd. Het project werd exact een jaar geleden gelanceerd en staat inmiddels comfortabel in de top 100 crypto’s qua marktkapitalisatie. In maart 2024 bereikte Beam zijn all-time high van $0,044. Sindsdien heeft de koers wat ingeleverd, maar met de recente stijging noteert het momenteel rond de $0,020.

ApeCoin (APE)

Een andere opvallende stijger is ApeCoin (APE), de cryptocurrency verbonden aan de populaire Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-collectie. In de afgelopen zeven dagen heeft de digitale munt een indrukwekkende stijging van 59% doorgemaakt. Hoewel deze stijging herstel suggereert, ligt APE nog ver onder zijn hoogste niveau, met een daling van bijna 96% sinds het hoogtepunt, toen de NFT-hype sterk afnam.

Safe (SAFE)

De grootste stijger van de week is Safe (SAFE), een platform dat zich richt op veilige opslag en beheer van digitale activa. Een van de kernfuncties van Safe is multi-signature beveiliging, waarbij meerdere privésleutels nodig zijn om transacties uit te voeren. Dit biedt individuen en organisaties extra bescherming en maakt gezamenlijk eigendom mogelijk.

Safe mag zich momenteel het snelst groeiende crypto-project noemen, met een wekelijkse stijging van 72%. In de afgelopen drie maanden heeft SAFE een totale groei van 160% doorgemaakt. Dankzij deze prestaties is het project de top 100 binnengekomen en staat het, ondanks zijn prille bestaan van slechts zes maanden, al op de 96e positie in marktkapitalisatie.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en ontvang een €10 bonus

 
Maak een account aan bij Bitvavo. Stort €10 en krijg een bonus van €10 helemaal gratis. Je betaalt de eerste 7 dagen geen handelskosten over de eerste €10.000 aan transacties. Begin nu!
 




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Deze 3 cryptomunten boeken gigantische winsten deze week verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!