Rexas Finance

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Als een meme-munt die bekendstaat als de “Dogecoin Killer” werd Shiba Inu populair onder zowel informele als professionele investeerders, aangezien het de mogelijkheid bood om een volledig ecosysteem rond Shiba Inu op te bouwen, inclusief games, goederen, een metaverse en zelfs een tijdschrift. Gezien de hevige concurrentie van andere op memes gebaseerde cryptocurrencies is het onwaarschijnlijk dat Shiba Inu zich in 2024 zal herstellen en de SHIB-prijs is de laatste tijd redelijk stabiel gebleven.

Zal Shiba Inu Stijgen?

Vanaf de aanvankelijke piek tussen $0,00001 en $0,00002 is de prijs van Shiba Inu gedaald, hoewel deze het afgelopen jaar redelijk stabiel is gebleven. Shiba Inu heeft in eerdere jaren zeer hoge volatiliteit gekend, maar het afgelopen jaar is constant gebleven. Berichten over Shibarium, de layer-two blockchain van Shiba Inu, een metaverse en andere projecten binnen de Shiba Inu-community zorgen voor enthousiasme bij lange termijn investeerders in meme-munten. Toch denken veel experts dat SHIB een externe gebeurtenis nodig zou hebben – zoals een bredere crypto bullmarkt – om de prijs aanzienlijk te laten stijgen. Een dergelijke markt kan nieuw geld aantrekken dat geïnteresseerd is in het verkennen van het groeiende scala aan Shiba Inu-producten. Als dit volgens plan verloopt, kan SHIB profiteren van grotere algemene bekendheid en meer vraag. SHIB bereikte in oktober 2021 een hoogtepunt van $0,000088. Als SHIB om welke reden dan ook dit record opnieuw zou bereiken, zou een stijging van ongeveer 400% nodig zijn, wat significant maar realistisch is. In elk geval zouden dergelijke prijsschommelingen vragen om meer koopvolume en een constante mate van enthousiasme voor het Shiba Inu-platform. SHIB bevindt zich momenteel niet op dat niveau. Shiba Inu wordt verhandeld rond $0,0000185 in september 2024, bijna 80% onder zijn hoogste waarde ooit. Hoewel SHIB momenteel tot de top van cryptocurrencies behoort op basis van marktkapitalisatie, met een marktkap van meer dan $10,8 miljard, lijkt de mogelijkheid om eerdere successen te herhalen twijfelachtig. Verschillende voorspellingen, waaronder die van Changelly en Binance, geven aan dat de prijs van SHIB slechts enigszins zou stijgen in 2024. Changelly voorspelt een minimumprijs van $0,0000131 en een maximum van $0,0000261, wat een potentiële ROI van meer dan 30,5% vanaf het huidige niveau zou weerspiegelen. Met een meer voorzichtige blik zegt Binance dat SHIB in 2024 mogelijk $0,000019 kan bereiken. Hoewel deze schattingen enige belofte tonen voor kleine stijgingen, blijven ze ver onder de enorme stijging waar veel investeerders naar verlangen.

Rexas Finance Banner

Rexas Finance (RXS): Een sterkere keuze dan Shiba Inu

Een nieuwe concurrent is opgekomen terwijl SHIB moeite heeft om relevant te blijven en aanzienlijke stijgingen te realiseren: Rexas Finance (RXS). In tegenstelling tot meme-munten biedt Rexas Finance iets anders. Door middel van tokenisering van echte activa – dat wil zeggen, het laten tokeniseren van onroerend goed, grondstoffen en intellectueel eigendom – streeft het naar een transformatie van de financiële sector. Gebruikers van het Rexas Finance-platform kunnen wereldwijd virtuele tokenisering en handel van vrijwel elk activum mogelijk maken. Met Rexas wordt de liquiditeit van activa toegankelijker en biedt blockchain-technologie verbeterde efficiëntie en transparantie.

Rexas Finance zou de oplossing kunnen zijn voor iedereen die op zoek is naar de volgende grote crypto-kans. Momenteel in de presale-fase biedt Rexas Finance 1 RXS aan voor $0,060. Van het doel van $5.450.000 is de presale voor 80,02% gevuld en is er $4.131.548 opgehaald. Tokens worden snel opgekocht door investeerders; 88.026.132 RXS zijn al verkocht. De prijs zal stijgen naar $0,070 zodra de presale naar de volgende fase gaat. Met een verwachte stijging naar $0,13 in 2025 schatten analisten dat RXS een stijging van meer dan 100% kan vertegenwoordigen vanaf de huidige presale-prijs. Verschillende belangrijke gebeurtenissen hebben het profiel van Rexas Finance versterkt als een geloofwaardig en interessant project. De vermelding van Rexas Finance op CoinMarketCap heeft het vertrouwen van investeerders vergroot. De Rexas Millionaire Giveaway biedt ook 20 gelukkige winnaars $50.000 aan RXS-tokens, wat betrokkenheid en ondersteuning vanuit de gemeenschap bevordert. De populariteit van de presale benadrukt de groeiende interesse in Rexas Finance nu het snel zijn financieringsdoel nadert. De innovatieve benadering van het project om echte activa te tokeniseren en de sterke presale-prestaties hebben het geholpen om zich te onderscheiden als een aantrekkelijke investeringsoptie ten opzichte van Shiba Inu.

Samenvatting

Shiba Inu blijft een populaire cryptocurrency met een toegewijde community, maar het vermogen om grote winsten of een “ticket naar de maan” te bieden in 2024 is onzeker. De jaarlijkse prijsvoorspellingen wijzen op een kleine, hoogstens, stijging. Rexas Finance heeft echter een aanzienlijk grotere kans op groei. Met zijn focus op tokenisering van echte activa, succesvolle presale en ambitieuze toekomst zou Rexas Finance wel eens het volgende grote ding in crypto kunnen zijn. Als je op zoek bent naar een investering met mogelijk uitstekende opbrengsten in 2024, zou Rexas Finance jouw “ticket naar de maan” kunnen zijn.

Over Rexas Finance:

Website: https://rexas.com


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Shiba Inu-prijsvoorspelling: is SHIB nog steeds een ticket naar de maan in 2024? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!