Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

We zitten in de nieuwe cyclus waarin de race om een crypto miljonair te worden weer in volle gang is. Investeerders richten zich op Binance Coin (BNB) en Pepe (PEPE) als veelbelovende kandidaten. BNB heeft de afgelopen jaar een winst laten zien van 158%, Ondertussen heeft PEPE de leiding genomen als een van de meest populaire crypto’s en heeft het in afgelopen jaar voor een winst van 939% laten zien. Na deze mooie winsten kijken veel mensen naar de battle die momenteel gaande is BNB vs PEPE voor het maken van de meeste crypto miljonairs.

De opkomst van BNB

BNB heeft ook een opmerkelijke prijsstijging doorgemaakt. In november 2017 stond het op $2 en in 2018 steeg het naar $14,68. Daarna groeide het van $38 naar bijna $700 in 2021, hierdoor zijn veel investeerders van BNB crypto miljonair geworden. Het afgelopen jaar heeft BNB een stijging van 158% doorgemaakt en dit heeft ervoor gezorgd dat investeerders mooie winsten hadden. Ook tijdens de huidige marktvolatiliteit laat BNB een positief sentiment zien onder de investeerders. Zelfs als grote prijscorrecties de weg naar boven tijdelijk stopzet.

De veranderingen binnen het management van BNB lijkt een positief effect te hebben op het herstel van het platform. Voorspellingen van analisten laten zien dat er op de korte termijn een rally kan komen die de prijs van BNB naar $744 kan pumpen. De langetermijnvisie van de analisten is dat BNB op weg is naar de $2500.

Pepe de winnaar van de meme coin rally

Als je doel is om crypto miljonair te worden met meme coins, dan is PEPE een goede keuze om snelle winsten te behalen. Sinds de lancering heeft Pepe een bizarre stijging van 17.180% laten zien. De prijs heeft wel een daling van 43% laten zien ten opzichte van zijn all time high op 28 mei 2024. Deze rally werd voornamelijk gecreëerd door de grote community van meme fanatiekelingen. Recentelijk zijn er ook PEPE perpetual future contracten gelanceerd en dit heeft ervoor gezorgd dat PEPE meer is dan een normale meme coin. Crypto analisten verwachten nog eens een groei van vijf keer voor PEPE tijdens deze bull run.

BNB vs PEPE: wie zorgt voor de meeste crypto miljonairs

Zowel BNB als PEPE hebben te maken gehad met grote weerstand in hun pogingen om bouncen na de gehele marktcorrectie die Bitcoin weer onder de $60.000 bracht. Nu Altcoin Season voor de deur staat lijkt het erop dat beide populaire crypto coins de potentie hebben om voor de nieuwe crypto miljonairs te zorgen. 

Crypto met potentie waardoor je ook kansmaakt om crypto miljonair te worden

Naast de populaire crypto’s die de grootste winsten al achter zich hebben gelaten zijn er natuurlijk ook veel crypto met potentie die het mogelijk maken om snel crypto miljonair te worden. Het is hiervoor wel verstandig om voorzichtig met je geld om te gaan, voordat je de keuze maakt om een investering te doen. Nu het lijkt dat je voor BNB en PEPU een grote investering moet doen om crypto miljonair te worden zijn er ook nieuwe crypto met potentie die zich nog in de presale bevinden.

Deze nieuwe generatie meme coins zijn zich aan het klaarmaken voor hun lancering tijdens aankomende Altcoin Season. Doordat ze nog in de presale zitten kan je dus nog tokens aanschaffen voor de laagste prijs en zo genieten van de hoogste winsten. We hebben een selectie voor je gemaakt met drie potentiële kanshebbers om voor de meeste crypto miljonairs te zorgen tijdens de aankomende bull run. Voordat je ze toevoegt aan je wallet moet je natuurlijk goed onderzoek naar de projecten en hun whitepaper doornemen, zodat je zeker weet dat ze de potentie hebben om door te breken aankomend jaar.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is druk bezig met de lancering van hun nieuwe Layer 2 Blockchain. Door deze nieuwe blockchain hebben ze al voor een grote hype gezorgd rondom het project en dit is te zien aan de $22,2 die ze al hebben weten op te halen. 

Het team van Pepe Unchained is de laatste maanden achter de schermen bezig geweest met de ontwikkelingen van hun nieuwe Layer 2 Blockchain waardoor het project 100 keer snellere transacties krijgt met veel lagere kosten. Hiermee laat het veel verouderde meme coins achter zich die nog van de trage en dure Layer 1 Blockchain gebruikmaken. Ook is het onbewust het perfecte lanceringplatform voor nieuwe crypto om bovenop te lanceren.

Voor de vroege investeerders is er de mogelijkheid om alvast je PEPU tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 103%. Hierdoor zijn er door de investeerders al gezamenlijk meer dan 1,5 miljard PEPU tokens vastgezet in het stakingsysteem. 

Ben je ook toe aan de vernieuwde PEPU meme? Dan kun je eenvoudig je eerste PEPU tokens aanschaffen op de officiële website van Pepe Unchained. Daar heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is bezig met het worden van de hechtste meme community. Dit komt door hun revolutionaire Vote 2 Earn systeem, waarbij iedereen stemrecht krijgt over de toekomst van het project. Hierdoor hebben ze in slecht een paar weken tijd al meer dan $1 miljoen weten op te halen aan vroege investeren. 

Na het bemachtigen van je eerste FLOCK tokens heb je meteen stemrecht binnen het project en kun je die gebruiken bij de topics die openstaan. Als je je stem uit brengt dan wordt je uitbetaald in FLOCK tokens. Zo bouw je aan de toekomst van het project en bouw je ook nog eens je eigen wallet uit. In de tokenomics zien we dat 25% van de gehele tokenvoorraad bedoelt is voor deze beloningen, daarmee laat Flockerz zien dat ze serieus zijn over het bouwen van de grootste meme community.

Voor de vroege Flockerz die geen genoeg kunnen krijgen van FLOCK tokens is er de mogelijkheid om je FLOCK tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 1640%. Hiermee kun je een in jaar tijd dus zestien keer zoveel FLOCK tokens hebben. Hier is door de Flockerz al veel gebruik van gemaakt en er staan momenteel bijna 110 miljoen FLOCK tokens vast in het stakingsysteem.

Voel je jezelf ook een Flocker en wil je deel uit maken van de hechtste meme community? Dan kun je op de officiële website van Flockerz je eerste FLOCK tokens aanschaffen en stemmen over de toekomst van het project. Je hebt de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditkaart.

Naar de officiële website van Flockerz

Freedum Fighters (DUM)

Freedum Fighters (DUM) heeft de Amerikaanse presidentsverkiezingen een satirisch tintje gegeven. Hierdoor heeft al veel aandacht gekregen van de fanatiekelingen en een hechte community opgebouwd. In slechts een paar dagen tijd heeft het al meer dan 5,2 miljard tokens verkocht.

Bij het bemachtigen van je eerste DUM tokens moet je meteen je stem uitbrengen op de karikaturen van de presidentskandidaten. Kies je voor MAGATRON of toch KAMACOP? Deze keuze bepaalt het verdere verloop van het project. Er zijn namelijk wekelijks online debatten waar je aan mee kunt doen. Doe je mee en wordt jij de winnaar? Dan wordt je beloond met nog meer DUM tokens.

Voor iedereen is er tijdens de presale de mogelijkheid om je DUM tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 400,97%. Dit is vele niet ontgaan en er staan al bijna 4,2 miljard tokens vast in het stakingsysteem. Naast het staken en de debatten zijn er ook geheime airdrops te winnen.

Wordt jij de winnaar van de wekelijkse online debatten? Dan kun je eenvoudig je eerste DUM tokens bemachtigen op de officiële website van Freedum Fighters. Daar heb je de mogelijkheid om je wallet te koppelen en je EHT, BNB, BASE, SOL, USDT en USDC in te wisselen voor DUM tokens.

Naar de officiële website van Freedum Fighters

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht BNB vs PEPE: Welke populaire crypto heeft potentie jou crypto miljonair te maken in 2025? verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!