Bitcoin up

De Bitcoin koers steeg in 2024 met ruim 50% en ook de maand oktober is solide begonnen. Recent presteerde de markt goed, omdat de Amerikaanse economie solide oogt, terwijl centrale banken zijn begonnen met het verlagen van de rentes. Over het algemeen levert dat een bullish beeld op voor de financiële markten.

Bitcoin koers van $100.000 in 2025

De eerste signalen dat Bitcoin aan een nieuwe bullrun is begonnen komen volgens marktanalist Coosh Alemzadeh vanuit de 2-maandelijkse logaritmische grafiek van de digitale munt.

In de grafiek wijst de analist naar de explosieve stijgingen die Bitcoin in het verleden doormaakte. Keer op keer werden die stijgingen voorafgegaan door een periode van consolidatie, voordat de Bitcoin koers aan een bijna verticale stijging begon.

Op dit moment geeft Bitcoin volgens Alemzadeh opnieuw dergelijke signalen en moeten we ons dus mogelijk opmaken voor parabolische stijgingen, die een Bitcoin koers van zes cijfers kunnen opleveren.

Alemzadeh voorspelt op basis van zijn analyse een koers van 100.000 dollar in 2025 en op de lange termijn zelfs een Bitcoin koers van 250.000 dollar.

Ook de whales zijn bullish

Een ander bullish signaal voor Bitcoin komt vanuit de whales. De zogenoemde “Exchange Whale Ratio” vertegenwoordigt het 30-daagse gemiddelde van de activiteit van whales op exchanges.

Op dit moment vertoont hun activiteit grote gelijkenissen met die van 2020, net na de COVID-19 crash. Destijds begonnen whales agressief Bitcoin te kopen en dat eindigde natuurlijk met de gigantische bullrun van 2021, met de all-time high van 69.000 dollar.

Nu in oktober 2024 lijken de whales aan een vergelijkbare accumulatie-golf begonnen.

Volgens analist Woominkyu van CryptoQuant maken zij zich op deze manier klaar voor een potentiële lange-termijn prijsstijging van de Bitcoin koers. We gaan het allemaal meemaken.

Steeds meer signalen springen in ieder geval op groen voor Bitcoin, wat de vooruitzichten op de wat langere termijn heel positief maken. Maar onthoud: garanties bestaan niet in de financiële wereld en zeker niet als het over Bitcoin gaat.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en ontvang een €10 bonus

 
Maak een account aan bij Bitvavo. Stort €10 en krijg een bonus van €10 helemaal gratis. Je betaalt de eerste 7 dagen geen handelskosten over de eerste €10.000 aan transacties. Begin nu!
 




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Crypto analist voorspelt Bitcoin koers van $250.000 verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!