zdex

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Terwijl de cryptomarkt een nieuwe groeifase verwacht, komen drie tokens naar voren als potentiële leiders in gedecentraliseerde financiën: Jupiter (JUP), ZircuitDEX (ZDEX) en Avalanche (AVAX). Elk van deze tokens biedt unieke functies die de toekomst van DeFi zouden kunnen vormgeven. Het verkennen van hun sterke punten en mogelijkheden kan onthullen welke de grootste impact gaat maken.

De ZDEX Presale is je ticket naar DeFi-rijkdom!

De ZDEX-presale is je kans om in te stappen bij het volgende DeFi-fenomeen voordat het ‘to the moon’ gaat – laat deze kans niet voorbijgaan! Met een startprijs van slechts $0,0017 stijgt ZDEX snel, met voorspellingen tot wel 1.000% rendement in de aankomende bullmarkt.

ZDEX is de motor achter ZircuitDEX, de razendsnelle DEX gebouwd op Zircuit L2. Met swaps die soepeler verlopen dan een pitstop in de Formule 1, extreem lage kosten en minimale slippage maakt ZircuitDEX het traden moeiteloos. Volledig compatibel met Ethereum (EVM), integreert het naadloos met Ethereum-tools, terwijl de ZK-proof beveiliging je assets veiliger dan ooit bewaart.

Voor liquiditeitsverschaffers biedt ZircuitDEX geconcentreerde liquiditeit met een kapitaalefficiëntie tot 500 keer hoger dan bij andere DEX’s. En met geautomatiseerde strategieën op de achtergrond groeien je winsten terwijl je zelf achterover kunt leunen en genieten.

Meme-coin winsten die elk adrenalinekick overtreffen

Heb je eerdere meme-coin explosies zoals BRETT’s stijging van 14.000% gemist? Dit is je kans om op tijd in te stappen! Met ZircuitDEX’s meme-coin launchpad kun je vroeg toegang krijgen tot de volgende grote token en winst maken nog vóór de hype losbarst.

Op dit moment is ZircuitDEX een van de meest veelbelovende DeFi-projecten. Wacht dus niet – de presale is gestart, de klok tikt, en ZDEX-tokens vliegen de deur uit, met DEX-governance, airdrops, staking en potentieel voor gigantische winsten allemaal binnen handbereik.

>>>Volg in de voetsporen van UNI en bemachtig je ZDEX nu!<<<

Site: ZircuitDEX

Twitter: https://x.com/ZircuitDEX

Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Jupiter (JUP) Bereidt Zich Voor op Grote Doorbraak Dankzij Bullish Marktindicatoren

Jupiter (JUP) vertoont recente veelbelovende signalen, met een prijsstijging van meer dan 21% in de afgelopen week en meer dan 10% in de afgelopen maand. Momenteel handelt de munt tussen $0,84 en $1,05 en nadert het zijn dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $1,13. Een doorbraak boven dit niveau kan JUP naar de volgende weerstand bij $1,33 brengen, wat een aanzienlijke winst zou betekenen. Technische indicatoren zoals een lage Relative Strength Index (RSI) van 37,51 en een Stochastische waarde van 4,23 suggereren dat de munt oververkocht is en mogelijk rijp voor een ommekeer. Met de Simple Moving Averages rond de huidige prijs staat Jupiter in de schijnwerpers terwijl het altcoin-seizoen en een wereldwijde bullmarkt dichterbij komen.

AVAX Klaar voor Stijging Terwijl Altcoin-seizoen Nadert

AVAX handelt tussen $27,23 en $30,31 en vertoont stabiele bewegingen. De Relative Strength Index bevindt zich dicht bij oververkochte niveaus, wat aangeeft dat de munt ondergewaardeerd kan zijn. De momentumindicatoren zijn laag, wat wijst op een mogelijke prijsstijging. De koers ligt dicht bij de 10-daagse en 100-daagse Simple Moving Averages, wat op een trendverandering kan duiden. Als AVAX de weerstand bij $31,65 doorbreekt, kan het streven naar $34,72, ongeveer 15% hoger. Recente dalingen kunnen de weg vrijmaken voor een sterke stijging nu het altcoin-seizoen nadert.

Conclusie

In de huidige bullmarkt tonen Jupiter (JUP) en Avalanche (AVAX) minder kortetermijnpotentieel. ZircuitDEX springt eruit met 500X kapitaalefficiëntie, razendsnelle transacties en geen slippage. De ZDEX-token, nu in presale met een korting van 70%, biedt voordelen zoals vroege toegang tot nieuwe meme coins, lagere kosten, stemrechten en winstdeling. Vroege gebruikers kunnen hun rendement maximaliseren en de toekomst van het platform mede bepalen.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Jupiter (JUP) vs. ZircuitDEX (ZDEX) vs. Avalanche (AVAX): Welke token zal de DeFi-markt leiden tijdens de crypto bull run? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!