Rexas Finance

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Rexas Finance (RXS) wint snel aan terrein op de cryptomarkt, geprijsd onder de $0,10 maar met sterke potentie om populaire munten zoals Dogecoin (DOGE) te overtreffen. Met innovatieve oplossingen voor het tokeniseren van echte activa en een focus op het leveren van hoge bruikbaarheid, positioneert RXS zich als een baanbreker.

Rexas Finance onder $0,10 op weg om DOGE te overtreffen

Rexas Finance is de toegangspoort voor gebruikers naar de toekomst van vermogensbeheer. Rexas Finance stelt gebruikers in staat om eigendom te verkrijgen van of digitaal eigendom te tokeniseren van elke echte activa, van onroerend goed tot grondstoffen, op wereldwijde schaal. Met Rexas Finance krijgen gebruikers toegang tot een markt met eindeloze beleggingsmogelijkheden in activa.

Rexas Token Builder: Dit wordt meestal gebruikt om echte activa en grondstoffen te tokeniseren, waardoor individuen gemakkelijk digitaal eigendom kunnen verkrijgen en toegang krijgen tot de wereldmarkt.
Rexas Launchpad: Deze functie helpt eigenaren van activa om fondsen te werven voor hun getokeniseerde activa, waardoor liquiditeit en nieuwe investeringsopties voor cryptogebruikers worden geboden.

Rexas Finance

Rexas Estate: Eén van de meest opwindende functies van het project is Rexas Estate, waarmee cryptogebruikers mede-eigenaar kunnen worden van echte activa en passief inkomen kunnen verdienen in stablecoins.
Rexas GenAI & DeFi: Dit wordt voornamelijk gebruikt door artiesten die Rexas GenAI kunnen gebruiken om digitale kunstwerken te ontwikkelen en te tokeniseren, terwijl Rexas DeFi gebruikers in staat stelt om eenvoudig digitale activa te wisselen tussen meerdere netwerken.
Rexas Treasury: Een multi-chain rendement optimizer die gebruikers in staat stelt om samengestelde rente te verdienen op hun crypto-stortingen, wat een extra laag financiële bruikbaarheid toevoegt aan het project.

De RXS-token is een ERC-20-token op het Ethereum-netwerk dat het Rexas Finance-ecosysteem bestuurt. Met een totale voorraad van 1 miljard RXS-tokens krijgen RXS-gebruikers inspraak in het platformbeheer, wat cruciaal is voor de ontwikkeling. Rexas Finance begon op 8 september 2024 met de voorverkoop van de native token RXS. Het Rexas-project heeft tot nu toe meer dan $3,7 miljoen opgehaald, waarbij 75% van de vierde fase van de voorverkoop is afgerond. Dit voorverkoopprogramma is belangrijk voor het platform, omdat het vroege investeerders de mogelijkheid biedt om te investeren in wat een revolutionaire oplossing voor RWA-tokenisatie zou kunnen worden. Met de groeiende populariteit van Rexas Finance (RXS) lijkt het project klaar om een serieuze speler in de crypto-ruimte te worden. Gebruikers kunnen deze rijzende ster in de gaten houden, aangezien het dichter bij het inhalen van Dogecoin (DOGE) komt en mogelijk doorbreekt in de top 10 munten.

Over Rexas Finance (RXS)

Rexas Finance is de toegangspoort voor gebruikers naar de toekomst van vermogensbeheer. Rexas stelt gebruikers in staat om vrijwel elk echt activum te bezitten of te tokeniseren, van onroerend goed en kunst tot grondstoffen en intellectueel eigendom wereldwijd. Met Rexas krijgen gebruikers toegang tot een wereld waar activaliquiditeit en investeringskeuzes grenzeloos zijn.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Stijgende Penny Token onder $0,10 op weg om Dogecoin (DOGE) in te halen in de top 10 munten verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!