Bitcoin stijgt

Bitcoin lijkt in de beginfase van een bullrun te zitten en dat zou volgens Timothy Peterson weleens voor een koers met zes cijfers kunnen zorgen. Hij ziet een Bitcoin koers van 100.000 dollar in februari 2025 als “een hele goede mogelijkheid” voor de digitale munt.

De echte stijgingen moeten nog komen

Sinds de all-time high van maart 2024 zit Bitcoin al bijna acht maanden in een dalend trendkanaal. Voor Peterson is het echter zonneklaar dat de echte stijgingen voor Bitcoin nog moeten komen.

“Bitcoin’s huidige bullrun is niet heel anders dan andere keren”, zo schrijft hij op Twitter.

Daarbij horen we vaak dat de rendementen van Bitcoin iedere bullrun meer bescheiden worden. Ook met dat idee maakt Peterson korte metten, omdat hij dat momenteel niet ziet in de data.

Wat dat betreft zouden we volgens hem dus behoorlijk explosieve koersactie kunnen verwachten de komende tijd. Mogelijk dus in de vorm van een Bitcoin koers van ruim 100.000 dollar tijdens het eerste kwartaal van 2025.

Overigens geeft Peterson aan dat zijn voorspellingen niet afhankelijk zijn van de Amerikaanse verkiezingen. Zowel een overwinning van Trump als een overwinning voor Harris zou hem niet op andere gedachten brengen.

Belangrijke maanden voor Bitcoin

Het worden hoe dan ook belangrijke maanden voor Bitcoin, want de komende periode moet het gebeuren voor de digitale munt. Als we deze cyclus geen Bitcoin koers van 100.000 dollar gaan zien, dan zullen er echt mensen zijn die het vertrouwen verliezen.

Maar goed, voorlopig lopen we nog niet achter op voorgaande cycli en doet Bitcoin het goed. Het lijkt dus te voorbarig om nu al te concluderen dat Bitcoin achterloopt en faalt ten opzichte van andere assets. Daar is het simpelweg te vroeg voor.

Er zijn helaas ook nog analisten die wat minder positief zijn. Credible Crypto verwacht nog één grote daling voordat Bitcoin echt aan de volgende run omhoog kan beginnen.

Op basis van de onderstaande grafiek lijkt de analist nog een daling naar ongeveer 60.000 dollar te verwachten.

Wat denk jij? Gaat Credible Crypto gelijk krijgen of gaat Bitcoin vanaf nu in één keer door omhoog om nieuwe all-time highs te maken?

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en ontvang een €10 bonus

 
Maak een account aan bij Bitvavo. Stort €10 en krijg een bonus van €10 helemaal gratis. Je betaalt de eerste 7 dagen geen handelskosten over de eerste €10.000 aan transacties. Begin nu!
 




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Bitcoin koers van $100.000 in februari is heel goed mogelijk verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!