rollblock

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Uptober-hype loopt op zijn eind! Bitcoin stuitert onder het weerstandsniveau van $70.000. Zelfs de legendarische meme-koning Dogecoin lijkt verdwaald in de huidige onzekerheid. Maar de underdog van GambleFi, Rollblock, doorbreekt alle verwachtingen. Dit innovatieve iGaming-project met zijn utility-token RBLK wint terrein op BTC en DOGE. De lopende cryptopresale heeft inmiddels de zevende fase bereikt met een groei van 210% en meer dan $4,7 miljoen opgehaald van meer dan 20.000 investeerders. Lees verder voor meer informatie.

Rollblock overtreft Bitcoin en Dogecoin in een stagnerende markt, terwijl de vraag naar cryptopresales toeneemt

Rollblock zet zijn mysterieuze opkomst voort en heeft deze week zelfs een onverwachte sprong gemaakt tegenover de crypto-giganten Bitcoin en DOGE. Terwijl het tweetal worstelt met een marktcorrectie, blijft Rollblock indrukwekkend presteren met zijn innovatieve iGaming utility en GambleFi-oplossingen in de lopende presale.

Waarom? Rollblock biedt een broodnodige oplossing voor de pijnpunten van de iGaming-markt, ter waarde van $500 miljard, en trekt de aandacht van zowel spelers als investeerders. Maar de opwinding draait niet alleen om de GambleFi-revolutie en innovatieve functies. Het utility-token RBLK maakt een gebruiksvriendelijk, schaalbaar en belonend gaming-ecosysteem mogelijk.

Het utility-token zorgt ook voor een transparante en eerlijke speelomgeving, met exclusieve toegang tot meer dan 7.000 gamingpartners. Geen verborgen kosten of valkuilen! De grootste aantrekkingskracht ligt echter in de doordachte tokenomics, die deelnemers belonen via een inkomstenverdelingsmodel en staking-mogelijkheden.

Bitcoin zakt 2% vanaf de maandelijkse piek. Stagneert de cryptomarkt?

Utility heeft de overhand genomen, en projecten zoals Rollblock laten zien waar het slimme geld zijn inzetten plaatst, terwijl Bitcoin wankelt. Bitcoin’s recente terugval onder de $65.000 heeft marktvolgers en BTC-investeerders aan het twijfelen gebracht of de langverwachte crypto-rally opnieuw uitblijft.

Na kort geprobeerd te hebben de $70.000-grens te doorbreken, is Bitcoin gedaald vanaf zijn maandelijkse piek van $69.000. Deze daling werd veroorzaakt door grootschalige winstnemingen, ondanks aanhoudende institutionele instromen. Analisten blijven echter geloven in de lange termijn trend van Bitcoin, vooral met macro-economische gebeurtenissen zoals de Amerikaanse verkiezingen in het vooruitzicht.

Dogecoin ondergaat correctie ondanks speculatieve hype van Elon Musk

De bredere correctie in de cryptomarkt heeft de worstelende meme-koning, Dogecoin, niet gespaard. Halverwege oktober was perfect voor DOGE, toen Elon Musk’s opmerking ‘Ik hou gewoon van Dogecoin’ tijdens de Trump-bijeenkomst de DogeArmy in een frenzy bracht. Maar na eerder in oktober met 48% te zijn gestegen, is DOGE inmiddels gedaald vanaf zijn lokale piek van $0,149.

De terugval wordt grotendeels toegeschreven aan winstnemingen na de stijging. Bijkomend aan de uitdagingen voor Dogecoin voorspellen analisten de mogelijkheid van verdere dalingen, vooral door de vorming van een ‘death cross’ op de koersgrafiek.

Conclusie

De recente bewegingen in de cryptomarkt hebben bewezen dat zelfs de grootheden ingehaald kunnen worden als ze niet kunnen bijbenen. Het struikelen van Bitcoin en DOGE terwijl Rollblock’s crypto presale aan momentum wint, is daar een tastbaar bewijs van. Terwijl de markt zich herstelt, is één ding duidelijk: Rollblock surft niet alleen mee op de golven; het zet koers naar nieuwe horizonten, en de groei van de crypto presale is nog maar het begin. Dit is dan ook het ideale moment om in te stappen – voor slechts $0,032 in de presale ben je onderdeel van de volgende iGaming-revolutie voor het leven.

Ontdek vandaag nog de spannende mogelijkheden van de Rollblock (RBLK) presale!

Website: https://presale.rollblock.io/

Socials: https://linktr.ee/rollblockcasino


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Bitcoin en Dogecoin vertragen terwijl Rollblock momentum wint met utility-token presale verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!