XRP EXPERT

XRP presteert momenteel ondermaats. Met een koers van slechts $0,51 op het moment van schrijven heeft de digitale munt betere tijden gekend. Toch voorziet de bekende handelaar Ralston Maximus een rooskleurige toekomst voor XRP. In een recente post op X gaf hij aan dat een koers van $30 tot $35 voor XRP realistisch kan zijn.

Maximus lichtte toe dat het doel van $35 een ambitieus prijsniveau voor XRP vertegenwoordigt, terwijl $7 een conservatievere schatting is. Volgens hem zijn deze koersdoelen alleen haalbaar als XRP erin slaagt om zijn langdurige neerwaartse trend te doorbreken. De digitale munt heeft immers nog steeds niet zijn all-time high (ATH) van $3,40, behaald in 2018, opnieuw bereikt.

Als de koers van XRP zou stijgen naar $7, zou dit niet alleen een nieuw prijsrecord betekenen, maar ook een toename van meer dan 1.272% ten opzichte van de huidige waarde. In het meest optimistische scenario van Maximus, waarbij XRP stijgt naar $35, zou de koers zelfs met maar liefst 6.762% toenemen.

Kritiek op de verwachtingen

De voorspellingen van Maximus worden echter met een korrel zout genomen. Om zijn verwachte koersen te bereiken, zou de marktkapitalisatie van XRP naar respectievelijk $400 miljard en $2 biljoen stijgen, meer dan de huidige gezamenlijke marktkapitalisaties van Ethereum (ETH) en Bitcoin (BTC).

Maximus kreeg dan ook kritiek, onder andere van X-gebruiker Phoddler, die de doelen van $35 en $7 als “belachelijk” bestempelde. Volgens Phoddler is het waarschijnlijker dat XRP zal dalen naar $0,30 dan dat het naar $7 stijgt.

XRP koersdoel van $1

Het venture-platform Future Trends Capital is iets conservatiever in zijn schattingen. Hoewel optimistisch, verwachten analisten van het platform een mildere stijging naar $1 voor XRP binnen zes tot twaalf maanden, wat een toename van ongeveer 96% zou betekenen.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en ontvang een €10 bonus

 
Maak een account aan bij Bitvavo. Stort €10 en krijg een bonus van €10 helemaal gratis. Je betaalt de eerste 7 dagen geen handelskosten over de eerste €10.000 aan transacties. Begin nu!
 




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht XRP koers naar $35 ‘realistisch’ volgens ervaren analist – Wat zijn de kansen? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!