Rexas Finance

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Met de rechtszaak van Ripple (XRP) tegen de SEC die opnieuw een wending neemt, zoeken investeerders naar alternatieven met een betere kans op grote winsten. Een bekende crypto miljardair lijkt de perfecte kandidaten te hebben gevonden, aangezien hij drie goed presterende projecten heeft genoemd: Rexas Finance, Dogecoin en Tron, als Ripple-rivalen met koopadviezen die een stijging van 4350% tegen 2025 kunnen opleveren. Voor de volgende grote boom moedigde hij investeerders aan om deze cryptocurrencies nader te onderzoeken.

Rexas Finance (RXS): Opkomende Ster in Tokenisatie van Activa uit de Echte Wereld

Onder de meest opwindende tokens die beschikbaar zijn, lijkt Rexas Finance, een platform gericht op het tokeniseren van activa uit de echte wereld (RWAs), de beste Ripple-alternatief te zijn. Het platform stelt investeerders in staat om toegang te krijgen tot getokeniseerde versies van vastgoed, grondstoffen en andere activa met behulp van blockchain-technologie. Het biedt fractioneel of volledig eigenaarschap van deze activa overal ter wereld en onbelemmerde toegang ertoe. Met 78,32% van fase 4 van de voorverkoop voltooid en een opbrengst van $4.019.444, heeft het recente voorverkoopsucces van RXS veel aandacht getrokken. Met een noteringsprijs van $0,20 lijkt de voorverkoopprijs van $0,060 per token een geweldige deal voor investeerders.

Ondertussen heeft Rexas Finance zojuist een notering op CoinMarketCap gekregen, wat het vertrouwen van investeerders vergroot en real-time token monitoring mogelijk maakt. Deze transparantie heeft nog meer succes gebracht voor de voorverkoop, aangezien Rexas de verkoop van 80 miljoen tokens heeft gepasseerd. Naast activaverwerving en -beheer biedt het Rexas-ecosysteem ook andere creatieve functies: een no-code systeem voor het creëren van tokens, rendementoptimalisatietools en geavanceerde beveiligingsmaatregelen, die Rexas Finance aantrekkelijk maken voor investeerders. Een andere grote aantrekkingskracht van het platform is de $1 miljoen giveaway, waarbij 20 gelukkige winnaars RXS-tokens ter waarde van $50.000 ontvangen na de notering op populaire beurzen. Experts voorspellen dat de RXS-tokens met meer dan 4350% kunnen stijgen, waardoor het een sterke Ripple-alternatief is voor de bull-cyclus van 2025.

BannerRexas

Dogecoin op weg naar $1

Oorspronkelijk gestart als een grap, blijft Dogecoin (DOGE) zijn waarde tonen in de cryptowereld. Opnieuw staat de memecoin in de schijnwerpers, met een recente prijsstijging van 7% na de steun van Elon Musk. Toen Musk tijdens een politieke bijeenkomst het “Department of Government Efficiency” (D.O.G.E.) onthulde, werd de markt opgeschud en steeg Dogecoin voor het eerst sinds juli boven het niveau van $0,13. Hoewel Dogecoin enige correctie heeft gezien na de recente piek, blijft het een belangrijke speler, aangezien handelaren speculeren over de mogelijkheid om $1 te bereiken in deze cyclus. Het is een van de beste cryptocurrencies om de komende maanden in de gaten te houden, omdat de connectie van Dogecoin met Musk’s politieke acties het vertrouwen van investeerders heeft vergroot.

Tron (TRX): Meeliftend op de Meme Coin-boom

Een andere grote concurrent is Tron (TRX), dat recentelijk gebruik heeft gemaakt van de toenemende populariteit van meme coins in zijn ecosysteem. Met een stijging van 29% ten opzichte van het vorige kwartaal bedroeg Tron’s inkomsten in Q3 2024 $151,2 miljoen. SunPump, een platform bedoeld om meme coins te lanceren, is grotendeels verantwoordelijk voor deze groei. Het gedecentraliseerde uitwisselingsvolume (DEX) van Tron, dat in Q3 met 150% is gestegen en al op het hoogste niveau sinds 2022 staat, is sterk gestegen door de activiteit rond meme coins. Bovendien is tussen 16 en 31 augustus meer dan 230 miljoen TRX verbrand, wat 27% van de Q3-inkomsten van Tron vertegenwoordigt. Tron’s deflatoire tokenomics hebben ook bijgedragen aan zijn succes. Naarmate meer meme coin-activiteit de vraag naar Tron’s blockchain-infrastructuur voedt, verwachten analisten een voortdurende groei in de komende maanden, aangezien de prijs van het TRX-token geleidelijk stijgt. Tron blijft een topkeuze voor investeerders die op zoek zijn naar langetermijnwinsten, terwijl het blijft innoveren en zijn ecosysteem uitbreidt.

Begin op tijd met Rexas Finance

Dit kan het perfecte moment zijn om te investeren in deze Ripple (XRP) rivalen, nu sterke markttrends Rexas Finance, Dogecoin en Tron ondersteunen. Vooral Rexas Finance biedt een unieke kans met zijn voortdurende voorverkoop en creatieve platform. Mis het niet; doe mee aan de Rexas Finance voorverkoop voordat de prijzen stijgen!

Over Rexas Finance:

Website: https://rexas.com


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Crypto-miljardair geeft koopsignaal uit voor 3 Ripple (XRP)-rivalen, voorspelt een rally van 4350% tegen 2025 verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!