Goed nieuws voor alle BLOX-gebruikers! Ondanks dat het gras bij de buren niet altijd groener is, hebben wij een munt gevonden die deze uitspraak misschien toch in twijfel trekt. Met veel enthousiasme verwelkomen we GRASS in ons assortiment. En in dit artikel leggen we jou precies uit waarom dit onze nieuwe gem is!

Banner Default 6 (Favoriete crypto's)

Wat is Grass (GRASS)?

Stel je voor: een project dat de macht over internetinformatie teruggeeft aan de mensen. Dat is precies wat GRASS doet. Dit innovatieve platform bouwt aan ‘s werelds eerste openbare grootschalige web-index. Het bijzondere? Het wordt mogelijk gemaakt door meer dan 3 miljoen gebruikers die samen enorme hoeveelheden data verzamelen voor AI-modellen.


Bekijk GRASS ➜

Tot nu toe waren er maar twee bedrijven in de wereld die het hele internet konden indexeren – denk aan grote zoekmachines die uitgroeiden tot miljarden-bedrijven. GRASS wil dit veranderen door de eerste gebruikers-gestuurde kennisbank van het complete internet te creëren.

Het is alsof je mede-eigenaar wordt van een nieuwe, democratische zoekmachine. In plaats van dat alle kennis en macht bij grote techbedrijven ligt, geeft GRASS deze terug aan de gemeenschap.

Waarom is GRASS bijzonder?

GRASS is een mooi voorbeeld van hoe blockchain-technologie kan helpen om het internet eerlijker te maken. Door het decentrale karakter van het project krijgen gebruikers niet alleen toegang tot waardevolle data, maar kunnen ze ook profiteren van de groei van het netwerk.

Klaar om te ontdekken?

Met GRASS voegen we weer een unieke munt toe aan je mogelijkheden bij BLOX. Of je nu geïnteresseerd bent in de toekomst van het internet, AI-technologie of democratisering van data – GRASS biedt een spannende nieuwe investeringskans.

Ben je nieuwsgierig geworden naar GRASS? Verken deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment en ontdek hoe jij kunt deelnemen aan de toekomst van het internet!


Bekijk GRASS ➜

Veel plezier met handelen!

The post Nieuwe munt beschikbaar op BLOX: GRASS appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!