Blockchain Technology

Cryptobetalingsaanbieder Alchemy Pay heeft de komst van zijn eigen layer-1 blockchain, Alchemy Chain, aangekondigd om in te spelen op de “groeiende behoeften” van zijn bedrijfsactiviteiten.

Met de nieuwe blockchain, gebouwd op de Solana Virtual Machine (SVM)-architectuur, wil Alchemy Pay soepel samenwerken tussen fiat- en cryptovaluta mogelijk maken, waarbij transacties en offchain-opslag naadloos integreren.

Focus op grootschalige zakelijke toepassingen

Alchemy Chain richt zich op grootschalige zakelijke toepassingen en biedt een innovatieve oplossing voor accountbeheer en gegevenssynchronisatie door layer-2-oplossingen te integreren. Het platform introduceert de ACH-token als utility-token voor het betalen van gaskosten, waarbij gebruikers de optie hebben om deze kosten ook in fiat te voldoen. Dit biedt een flexibele benadering met een eenvoudige omzetting van on-chain inkomsten naar fiatvaluta.

Alchemy Pay heeft daarnaast plannen om een inkomstenmechanisme voor stablecoins te implementeren, waarmee gebruikers rendement kunnen verdienen.

Stappen worden gezet in de wereld van memecoins

Met nieuwe tools zet het bedrijf ook stappen in de wereld van memecoins, waaronder een meme launchpad en een Meme Telegram-bot, speciaal voor het ondersteunen van memecoin-projecten en communicatie in het ecosysteem.

Onlangs heeft Alchemy Pay zijn virtuele kaartdienst geüpdatet met een integratie in Samsung Pay, de populaire digitale portemonnee van Samsung Electronics. Deze uitbreiding stelt cryptohouders in staat om hun digitale activa direct te gebruiken met Samsung Pay. Door deze integratie wordt verwacht dat het aantal indirecte gebruikers via Alchemy Pay’s zakelijke netwerk sterk zal toenemen.

Het bericht Alchemy Pay introduceert Alchemy Chain: Nieuwe blockchain en Samsung Pay-integratie breiden mogelijkheden uit verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!