Waar bitcoin (BTC) de afgelopen dagen moeite heeft met de weerstandszone bij $60.000, vestigde ethereum (ETH) vandaag een nieuwe all-time high! Met vanochtend nog Binance coin (BNB) dat een recordprijs wist neer te zetten, lijken de altcoins goed op stoom te komen.

Ethereum (ETH) bereikt na indrukwekkende rally een nieuw record

Op 25 maart begon ethereum, de grootste altcoin op de markt, te stijgen. De ETH koers steeg sindsdien met 35% in waarde. En dat zorgde uiteindelijk voor een nieuw prijsrecord dat vandaag werd gevestigd. De hoogste prijs die ethereum ooit heeft bereikt ligt nu op $2.081,80 op cryptocurrency exchange Coinbase.

Na de beweging vandaag zijn de bulls nu bezig met een uitbraak boven de $2.000. Mocht de koers hier stand kunnen houden dan liggen waarschijnlijk rond de ronde prijszones plekken waarop traders mogelijk een deel van hun winsten verzilveren.

Het handelsvolume van ethereum trekt daarnaast ook aardig aan. Tot grote explosieve toenames zoals we die begin januari zagen is echter nog geen sprake. Het blijft dus belangrijk om in de gaten te blijven houden of de koers ook daadwerkelijk stand weet te houden.

Neemt ethereum het voortouw voor bitcoin (BTC)?

Zoals gezegd laat bitcoin vooralsnog geen spectaculaire dingen zien. De koers bevindt zich nog altijd vlak onder de $60.000 waarbij de hoop bestaat dat BTC hier vroeg of laat bovenuit breekt. Met de steeds iets hogere lows lijkt het aannemelijk dat er binnenkort een richting gekozen gaat worden.

Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $59.200 op Coinbase. Het valt daarbij op dat er op de markt een kleine verschuiving lijkt plaats te vinden. De bitcoin dominantie is namelijk opnieuw iets afgenomen en bedraagt nu 57,5%. Dit is een teken dat altcoins meer waard beginnen te worden ten opzichte van de altcoins.

The post Analyse: Ethereum (ETH) bereikt hoogste prijs ooit! Is dit een voorbode voor bitcoin (BTC) uitbraak?
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!