Een onbekende cryptocurrency whale heeft maar liefst 629.000 ether (ETH), ter waarde van zo’n $1,3 miljard, overgezet naar een decentralized finance (DeFi) contract. De enorme transactie werd onlangs opgepikt door Whale Alert:

Whales zijn investeerders, of een groep van investeerders, die enorme hoeveelheden van een bepaalde digitale valuta in bezit hebben. Deze anonieme whale stuurde het enorme bedrag naar een smart contract van het DeFi-leenplatform Compound (COMP)

Volgens gegevens van Etherscan ontving dit Compound contract al twee grote transacties eerder deze week, een van 300 ETH en een van 13.000 ETH. Er zit nu bijna 2,4 miljoen ETH in dit contract ter waarde ban bijna $5 miljard.

Volgens gegevens van DeFi Pulse is Compound nu het grootste DeFi-project met $9,24 miljard vergrendeld in het platform. De total value locked (TVL) in DeFi-projecten is toegenomen naar een all-time high (ATH) van $48,75 miljard.

De ether koers vestigde rond dezelfde tijd als de transactie nog een nieuwe ATH rond $2.145. Dat zorgt er ook weer voor dat de transactiekosten op het blockchain-netwerk stijgen. De whale betaalde voor zijn transactie 0,0205 ETH, of ongeveer $40. Dat is natuurlijk niets in vergelijking met de $1,3 miljard.

The post Analyse: Ethereum (ETH) whale stuurt megabedrag aan ether naar DeFi applicatie
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!