…en ze weten het niet eens!´ Zo lees ik en kijk naar onderstaande video. Wat hangt er nou aan mijn fiets? Hoezo zou ik of andere Nederlanders enige ´financiële toekomst verpesten´? Da´s vast niet voor mij bedoeld, maar…misschien wel voor u? Let´s watch! Maar eerst een paar tweets die in het bovenstaande kunnen kaderen:

Voor een gemiddeld uitgavenpatroon is een besteedbaar inkomen nodig van € 41.000. 60 procent van de Nederlandse huishoudens heeft een lager besteedbaar inkomen dan € 41.000. Met een besteedbaar inkomen van € 65.000 of meer waaraan ongeveer 20 procent komt veelverdiener?

— Ad Broere (@adbroere) May 17, 2021

als je het over rijk hebt dan spreek je over vermogen. Ongeveer 10% van de Nederlandse huishoudens (780.000) heeft een vermogen van € 920 miljard, 60% van het totaal van € 1,5 biljoen.

— Ad Broere (@adbroere) May 17, 2021

Het gaat er vaak ook niet om hoeveel inkomen je hebt, maar wat je overhoudt. Verdien je 10.000 euro per maand maar geef je die helemaal uit (of meer, ik weet waarover ik spreek) dan ben je heel slecht bezig. Dan is iemand die 3000 euro per maand maakt en daarvan toch 500 euro overhoudt, wel heel goed bezig. Wat u? En die kan je dan beleggen voor jouw toekomst. Per slot van rekening zul je iets met dat geld moeten doen, want sparen op de bank…niet dus.

The post Analyse:
´Nederlanders verpesten hun financiële toekomst…

appeared first on Biflatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!