best presterende crypto coins

Iedere week nemen we samen de schommelingen door uit de top 100 van coinmarketcap. We kijken naar de coins die grote stijgingen hebben gezien en naar de projecten die in waarde zijn afgenomen. We proberen hier trends in te ontdekken en je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

De stijgers

Bovenaan de lijst met grootste stijgers van afgelopen week vinden we Decred DCR (+56,47%) terug. Verder staan ook BakeryToken BAKE (+54,58%), Enjin Coin ENJ (+52,27%), Nexo (+45,51%) en Polygon MATIC (+29,57%) in de top 5.

Vergeleken met vorige week zien we alweer meer groen terugkomen op de markten. Vorige week waren er nauwelijks stijgers en stond er zelfs een stablecoin in de top stijgers. Afgelopen week lijken de koersen de weg omhoog weer gevonden te hebben, al geldt dit nog niet voor alle projecten.

De dalers

Internet Computer ICP (-26,17%) staat ‘bovenaan’ de lijst met grootste dalers. Verder vinden we Waves (-19,84%), Hedera Hashgraph HBAR (-10,70%), Stellar XLM (-8,35%) en Synthetix SNX (-9,24%) terug in de top 5 met grootste dalers.

De markt

De markt kleurt afgelopen week iets groener dan de vorige. Als we kijken naar de totale marktcap is dit met name in de laatste paar dagen omhoog gegaan. Zeven dagen geleden stond de totale waarde van alle cryptocurrency op 1,515 biljoen. Op het moment van schrijven is dat 1,565 biljoen.

Verder is er veel te doen geweest rondom een mining verbod in China. PayPal kondigde aan dat het het opnemen van cryptocurrency van het platform mogelijk gaan maken en hebben we geschreven over verschillende koers verwachtingen zoals Troy, Perlin en Axie Infinity

Het artikel De grootste stijgers en dalers uit de crypto wereld (week 21) verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!