Crypto Insiders schreef al meerdere keren over SocialBlox, een Nederlands social mediaplatform dat draait op de blockchain. Alsof dit nog niet genoeg was, maakte SocialBlox afgelopen maand zo veel nieuws bekend dat we weer een update moeten geven. Meer lezen over SocialBlox kan op de SocialBlox bedrijfspagina.

Hoofdsponsor

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: SocialBlox is de hoofdsponsor van de Blockchain Expo in RAI Amsterdam. Op de tweede dag van dit gigantische event – op 24 november – is SocialBlox op elk podium te zien.

Dit zorgt niet voor zomaar wat reclame. De aanwezigen bij deze expo, zijn geen kleine spelers in de markt. Het evenement wordt bezocht door grote firma’s als Apple, Google, IBM, Microsoft en veel grote banken.

Coffee IT

Bij een social mediaplatform hoort natuurlijk een app. Afgelopen maand is SocialBlox de samenwerking aangegaan met het Utrechtse Coffee IT. Dit bedrijf maakte onder andere de studenten-app Knaek, die op zichzelf al meer dan 100.000 gebruikers heeft.

Het zijn duidelijke stappen die SocialBlox maakt in de aanloop naar een wereldwijd social mediaplatform. De app van SocialBlox wordt gereleaset op 1 januari 2022.

TikTok

Bij Facebook is het al bekend dat zij het niet nauw nemen met privacygegevens van hun gebruikers. Afgelopen maand werd ook een claim gemaakt van 1,5 miljard euro naar het populaire TikTok in verband met privacy.

De consumentenbond en stichting Take Back Your Privacy vinden dat TikTok een schadevergoeding moet betalen aan Nederlandse kinderen voor het schenden van hun privacy. De app moet alle illegaal verzamelde gegevens verwijderen, anders stappen de stichting en de consumentenbond naar de rechter.

Dit zou niet zomaar gebeuren bij veilige social media’s. Zoals al meerdere keren bekend is gemaakt, neemt SocialBlox de privacy van zijn gebruikers erg serieus. Dit kan reden zijn voor een shift van privacyschenders naar veiligere social mediaplatforms als SocialBlox.

Laatste kans

Michiel Ipenburg, de maker van SocialBlox, vertelde Crypto Insiders dat de token sale stopt op 10 juli. Dat is belangrijke informatie, aangezien het platform hiermee aangeeft klaar te zijn voor de volgende stap. De tokens zijn nu dus nog voor de laagst mogelijke prijs beschikbaar. Na deze datum worden ze voor een hogere prijs verkocht.

Ipenburg geeft ook aan dat als mensen zich inschrijven voor de token sale, zij vóór 10 juli hun documenten door moeten sturen. Wil je meer weten over SocialBlox of een van de laatste kopers zijn in hun token sale? Kijk dan op de website van het platform op www.socialblox.io.

Onlangs gaf Ipenburg in een interview een kijkje achter de schermen. In het interview van Kasper Wienk, bekend van zijn rubriek Van ‘t zelfde geld werden vragen gesteld en beantwoord over de crypto-startup.

The post Analyse: Waarom je SocialBlox de komende maanden in de gaten moet houden
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!