In de mainstream media lees ik berichten als deze op NU.nl: Nu dacht ik altijd dat vaccins geen medicijnen waren maar entstoffen voor een ‘geneeskundige behandeling.’ Vaccins zijn kunstmatig verzwakte virusdeeltjes die als entstof worden geïnjecteerd om je immuunsysteem te helpen in de strijd tegen bepaalde infectieziektes. Medicijnen zijn geneesmiddelen in de vorm van pillen, poeders en drankjes die je op natuurlijke wijze inneemt. Ik zou denken dat er een wezenlijk verschil is tussen vaccins en geneesmiddelen. Kwestie van juiste voorlichting.

Jaarlijkse vaccinatierondes

Temeer wanneer experimentele mRNA-vaccins op de markt worden gezet die iets doen met het DNA. De mRNA-vaccins brengen miniscuul kleine vetbolletjes in het lichaam met een stukje genetische code (mRNA). Dit is dezelfde code die ook aanwezig is in het coronavirus. Dit mRNA wordt in het lichaam omgezet in spikeproteïnen, een eiwit van het virus. De stukjes van dit eiwit worden hiermee zichtbaar voor de afweercellen in het lichaam, die vervolgens antistoffen aanmaakt die het virus herkennen bij een besmetting. MRNA-vaccins zullen in de komende jaren gebruikt worden voor ‘booster shots’ en jaarlijks terugkerende vaccinatierondes. Einde 2023 zouden deze nieuwe vaccins het einde naderen van het experiment terwijl dan miljarden mensen een vaccin hebben genomen. Let wel, de ‘wijsheid’ die ik hier verkondig is een eigen constatering na lezing van het vele vaccinatienieuws. Hang me niet op als de info niet helemaal overeenstemt met de medische wetenschap.

Bondscoach Hugo

Ik ben natuurlijk geen viroloog maar volg als kritisch analist het coronanieuws bij zowel de mainstream media als op de alternatieve media. Ik doe gewoon mee in de discussie. Bij de wedstrijden van ons Nationale Elftal hebben 17 miljard bondscoaches een mening, nu zijn er 17 miljard virologen die een mening hebben over het vaccinatieprogramma. Je bent kritisch over het nationale elftal en voorspelt een nederlaag of je bent optimistisch en voorspelt een overwinning. Zo liggen momenteel ook de verhoudingen in een verdeelde samenleving waar de meerderheid van de bevolking voor vaccineren is en de minderheid kritisch is over het vaccinatieprogramma van bondscoach Hugo vanwege twijfel over de juiste voorlichting. Een beetje vergezocht vergelijk ik het vaccineren met een voetbalwedstrijd. Je speelt een wedstrijd tegen een vrij onbekende tegenstander, bijvoorbeeld de mRNA-vaccinclub BioNTech/Pfizer die een nieuw experimenteel elftal op de been heeft gebracht. Daarvan kennen de voetbalanalisten Johan Derksen en co de echte krachten nog niet. Moet nog bewezen worden in de competitie. Pas dan kun je beoordelen op kwaliteiten.

Verdienmodel

Natuurlijk is voorafgaand aan de wedstrijd volop propaganda gevoerd om hun nieuwe experimentele speelwijze als grote kanshebber aan te prijzen. Hoe grootser de propagandacampagne, hoe meer mensen bewonderaar worden. Kwestie van (kapitaal)krachtig inzetten op campagne voeren. Daarmee win je alvast de supporters maar nog niet de wedstrijd. Het is een ordinaire vergelijking natuurlijk om farmaceuten te vergelijken met professionele voetbalclubs maar goed beschouwd is er wat betreft verdienmodel en concurrentie geen verschil. Ajax is een beursgenoteerde club en moet presteren om kapitaal te vergaren van hun aandeelhouders; voor beursgenoteerde farmaceuten geldt hetzelfde. Het verdienmodel is net even belangrijker dan de spelers die je kunt wisselen en/of verkopen dan wel aankopen. De winst op de verkochte vaccins is net even belangrijker dan het vaccin zelf dat je gedurende het productieproces(de wedstrijd) kunt verbeteren al naar gelang de resultaten. Beursgenoteerde farmaceuten zijn per slot van rekening geen amateurs, ze moeten overhaast presteren om de concurrent te snel af te zijn.

Boze supporters

Net als in het profvoetbal vinden er in de farmacie schandalen plaats wanneer bijvoorbeeld corrupte bestuurders moeten aftreden vanwege frauduleuze praktijken. In de farmaceutische industrie worden hoge boetes opgelegd wegens overtredingen. Waar ik naar toe wil zal intussen wel duidelijk zijn. Het vaccinatieprogramma tegen covid-19 is net zo betrouwbaar als uw favoriete voetbalclub. Het balletje kan de verkeerde kant opgeschopt worden, zelfs een eigen doelpunt behoort tot de mogelijkheden. Een wedstrijd kan verloren worden door onverwachte invloeden. Als enthousiaste supporters boos worden vanwege slechte prestaties van de spelers(vaccins) dan kan een club snel afzinken als het vertrouwen in de club weg ebt. Zo ben ik erg benieuwd hoe het verder verloopt in de competitie tussen de verschillende farmaceutische clubs die pas eind 2023 afloopt. Welke farmaceut zal het eerst geconfronteerd worden met boze supporters bij wie het vertrouwen is omgeslagen naar wantrouwen door de slechte prestaties van vaccins. Kwestie van tijd maar de competitie is nog lang.

De echte competitie

De promotie van de experimentele vaccins zal keihard gevoerd worden nu veel beleggers zijn afgekomen op de goeie winstresultaten van de clubs, eeehhh farmaceuten. Met frauduleusachtige praktijken zullen bestuurders proberen te lobbyen bij de politiek. Er zijn altijd politici die graag een vrijkaartje ontvangen met een gratis drankje in de skybox van de Johan Cruyffarena. Politici zijn ook maar mensen met voorkeuren voor hun favoriete clubje. Gelukkig begint op 13 augustus weer de echte voetbalcompetitie. Kan ik mij weer afwenden van die opgedrongen vaccinatiecompetitie.

GW

The post Analyse: Big Farma casht dankzij overheidssupport: lijkt wel voetbalcompetitie
appeared first on Biflatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!