TRON, een van de top drie openbare ketens in de wereld, kondigde onlangs zijn plan aan om een speciaal fonds op te richten ter waarde van meer dan $1,1 miljard om de groei van het TRON-ecosysteem te stimuleren. Tegelijkertijd lanceerde het de cross-chain schalingsoplossing BTTC om compatibiliteit te bieden tussen TRON, Ethereum, en Binance Smart Chain (BSC).

TRON richt speciaal fonds op gericht op blockchain ecosysteem

Ethereum, de cross-chain pionier, wordt al sinds zijn ontstaan geplaagd door slechte schaalbaarheid. Het worstelt nog steeds met allerlei problemen, waaronder ernstige netwerkcongestie en formidabele gaskosten, die het hebben belemmerd om vooruit te komen.

Daarentegen biedt TRON een superieure infrastructuur met grotere schaalbaarheid, minder congestie, en minimale kosten. Vandaag heeft TRON een vloot van solide infrastructuur opgebouwd voor onder andere DeFi, NFT, stablecoins, en gedistribueerde opslag.

TRON’s cross-chain ecosysteem krijgt steeds meer betekenis naarmate de interoperabiliteit van cross-chain protocollen en DeFi protocollen steeds diverser en complexer wordt. Bovendien blijft het zijn assets op cross-chain protocollen uitbreiden.

Op het gebied van op blockchain gebaseerde niet-soevereine cryptocurrencies valt TRON op met meer dan 60 miljoen gebruikers en een dagelijks handelsvolume dat vijf keer groter is dan dat van PayPal. Het heeft de aanzet gegeven tot een opmerkelijk netwerkeffect en een steeds diverser ecosysteem.

Als TRON een stap verder kan zetten om de technische normen van cryptocurrency en heterogene cross-chain communicatie vast te stellen, kan het de leidende positie in de industrie innemen en een rol spelen bij het formuleren van de internationale regels van cryptocurrency.

Omdat Blockchain 3.0 in de toekomst een gezond ecosysteem nodig heeft, is TRON van plan een fonds op te richten dat gewijd is aan het blockchain ecosysteem. We hopen dat vooruitgang in het ecosysteem en cross-chain connectiviteit ertoe kunnen leiden dat blockchain het internet van de volgende generatie wordt.

Het artikel Sterk ecosysteem & cross chain connectiviteit geven TRON een nieuwe dimensie verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!