Hoewel het erop lijkt dat de dump van bitcoin (BTC) het merendeel van de markt met zich mee trekt, zijn er nog enkele cryptocurrencies die groen kleuren in de zee van rood. Een van de top stijgers is Kadena ($KDA). KDA is volgens CoinMarketCap in de afgelopen 24 uur met zo’n 17% gestegen. Slechts Mina en IoTeX deden het beter de afgelopen 24 uur, met een stijging van 23,5% en 42% respectievelijk. Hetgeen dat Kadena zo speciaal maakt het het feit dat de cryptocurrency deze week al 172% is gestegen. Het is ook niet zo gek dat KDA een trending coin is op CoinMarketCap. Kadena is sinds eind juli al bezig met een monsterlijke bullrun. Op 30 juli 2021 lag de koers rond de $0,32. Vandaag de dag handelt de coin rond de $24. Dit is een stijging van ongeveer 7500%! En Kadena lijkt nog lang niet te willen stoppen!

Zoals we op de grafiek van KDA kunnen zien heeft de koers eigenlijk de gehele bullrun amper weerstand gehad. Slechts in augustus rond de $0,80 zagen we dat tot aan begin september een basis werd gelegd door zijwaartse prijsactie. Dit is te verklaren doordat dit niveau de all-time high was in augustus 2020. Toch wisten investeerders dit niveau te doorbreken en de koers schoot in een higher high, higher low patroon door richting de koers die we vandaag de dag zien.

Kadena_grafiek_1

Op het moment van schrijven wordt er hard gewerkt aan het doorbreken van de meest recente all-time high van $25,45. Helaas tot nu toe nog tevergeefs met een dubbele piek net onder de $25. Mocht de all-time high verbroken willen worden, moet de coin toch een toestroom van volume moeten zien. Het volume zwakt nu echter wat af.

Kadena_grafiek_2

Waarom is Kadena zo populair?

Maar hoe kan het dat Kadena zo lang en hard stijgt? De stijging heeft drie oorzaken. De eerste factor is de lancering van Wrapped KDA (wKDA) op het Ethereum (ETH) netwerk. Daarnaast heeft de lancering van verschillende non-fungible token (NFT) projecten geholpen, en tot slot is KDA gelist op verschillende exchanges en de mogelijkheid om op die exchanges KDA te staken was een groot succes zoals blijkt uit onderstaande tweet.

The post Analyse: Kadena (KDA) onderweg naar een nieuwe all-time high na een stijging van 7.500%!
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!