Zoals Wiebe een week geleden al aangaf, zitten we in een stukje consolidatie. De koers van bitcoin beweegt tussen ongeveer $45.000 en $50.000. Inmiddels hebben veel professionele handelaars alvast vrij genomen en staan de retail traders zoals jij en ik wat meer aan het roer. Maar wat gaat er de komende twee weken precies gebeuren? Gaat bitcoin to the moon?

De maan en bitcoin

Dat laatste zou zomaar eens kunnen gebeuren als we kijken naar … de maan. Want in het verleden is gebleken dat de maanstand mogelijk invloed heeft op de prijs van bitcoin. Ik weet het: dat klinkt absurd. Maar toch heeft de stand van de maan in het afgelopen jaar in 79% van de gevallen de juiste richting van bitcoin aangegeven.

In deze video bespreekt Wiebe de consolidatie die we op dit moment zien als we kijken naar de koers van bitcoin. Ook kijkt Wiebe naar de invloed van de maanstanden. En als we de maan moeten geloven, zouden we nog weleens een fijne Kerst kunnen hebben dit jaar…

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website!

The post Analyse: Video: Nog 13 dagen voordat bitcoin ‘to the moon’ gaat
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!