Multichain haalt $60 miljoen op in een seeding financieringsronde. Deze evenement werd geleid door Binance Labs. Onder andere Three Arrows Capital, Sequoia China, Primitive Ventures, IDG Capital, en vele andere investeerders maakten deel uit van de financieringsronde.

Multichain haalt $60 miljoen op

Een indrukwekkende prestatie van Multichain om maar liefst $60 miljoen op te halen in een seed funding ronde. Interessant genoeg komt deze prestatie een paar dagen nadat Anyswap omgedoopt werd tot een cross-chain protocol Multichain.

Behalve Binance Labs namen ook veel durfkapitaal en angel investeerders zoals Three Arrows Capital, Sequoia China, IDG Capital, Primitive Ventures, en DeFiance Capital deel aan het financieringsevenement.

Niet alleen de hierboven genoemde bedrijven namen deel aan het evenement, maar ook Circle Ventures, Hypersphere Ventures, HashKey, en Magic Ventures boden intuïtief steun aan het programma. Ook Binance, ’s werelds grootste cryptobeurs, heeft laten weten dat ze een sterke relatie met Multichain aan het opbouwen zijn.

Binance zet zich flink in om een goede relatie met het protocol te bevorderen. Dit omdat Multichain officieel is goedgekeurd als een geavanceerde tool en instrument om bToken te overbruggen via het Binance Smart Chain (BSC) netwerk. Het Multichain team kondigde het nieuws en hun inspanning ernaartoe officieel aan.

Bovendien sprak het BSC team ook hun volledige steun en vertrouwen uit dat ze in het Multichain protocol hebben. Het BSC team merkte op dat Multichain “een van de grootste routers op BSC is die een niet-custodiaal plus meerpartijen berekeningsmodel biedt om de veiligheid van on-chain activa te garanderen.”

Multichain is een cross-chain protocol dat interoperabiliteit mogelijk maakt op Ethereum, Binance Smart Chain, Avalanche, en Moonriver. Volgens de aankondiging is Multichain’s TVL meer dan $ 5 miljard met meer dan 300.000 actieve gebruikers.

Het artikel Multichain haalt $60 miljoen op in seed funding round, hoe is dit mogelijk? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!