C2X: IEO op FTX heeft een listing opgeleverd

Vorige week vrijdag, op 18 maart, was het zover: de initial exchange offering (IEO) blockchain gaming-platform van C2X (CTX) ging live op crypto exchange FTX. Op Crypto Insiders waren iets daarvoor al aankondigingen te lezen. De IEO bleek succesvol te zijn en ondertussen heeft C2X eerder deze week een listing gekregen op FTX. De token is te verhandelen op de spotmarkt. 

Heb je interesse in C2X, maar heb je nog geen account op FTX? Geen enkel probleem. Via deze link kun je je eenvoudig registreren op de crypto exchange. Het is wel belangrijk dat je KYC (know-your-customer) level 2 voltooid, wanneer je alles uit het account wilt halen.

C2X

Wat is C2X precies? C2X is het blockchain gaming platform dat naar eigen zeggen het ‘ultieme blockchain gaming platform’ wil creëren waar iedereen aan mee kan doen en van kan genieten door simpelweg te spelen. Het platform van C2X is gebouwd rondom de volgende 3 pijlers:

  • Deelname. Zoals gezegd kan iedereen deelnemen aan de C2X blockchain, door gewoon hun games te spelen.
  • Productie. Alle spelers gaan bijdragen aan het C2X ecosysteem. Iedereen die gamet wordt namelijk tegelijkertijd een waarde creator
  • Winst voor iedereen. De toewijding van de fans en gamers moet beloond worden. C2X wil continu voortgang boeken en die doen ze onder andere door ‘circulation of value’ te faciliteren. De waarde blijft zodoende binnen het ecosysteem.

Bezitters van C2X tokens krijgen bovendien mede zeggenschap over het ecosysteem, daar ze mogen stemmen op nieuwe beslissingen. C2X heeft al een aantal games die te downloaden zijn in de iOS App Store en in Google Play. Nieuwe games zullen snel aangekondigd worden.

FTX handelskosten

Interesse in C2X? Dan ben je vast benieuwd naar de FTX handelskosten. Deze zijn in onderstaande afbeelding terug te vinden. De handelskosten in het overzicht gelden voor de futures en spotmarkten. 

Meer informatie over FTX handelkosten, kortingen en referral campagnes is te lezen op deze pagina.

The post Analyse: C2X: IEO op FTX heeft een listing opgeleverd
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!