Wellicht heb je al gehoord van de Bored Ape Yacht Club. Een exclusieve community op de blockchain waar je veel geld voor moet neerleggen voordat je lid kan worden. Exclusiviteit klinkt aantrekkelijk, maar Yuga Labs, de bedenkers van de Bored Ape Yaght Club, slaan een andere weg in. 

Yuga Labs heeft de ApeCoin gelanceerd waardoor ook jij toegang krijgt tot het ecosysteem. Wat je allemaal met de ApeCoin kan wordt uitgelegd in dit artikel. We bespreken verder de ApeCoin verwachting, de APE koers en bekijken het laatste Ape Coin nieuws. Wat gaat de ApeCoin koers doen in de toekomst?

Wat is ApeCoin?

ApeCoin is de cryptocurrency van het Bored Ape Yacht Club (BAYC) ecosysteem. De Bored Ape Yacht Club is een NFT collectie met meer dan 10.000 verschillende apes. Deze NFT’s zijn ongelofelijk veel geld waard. Het is een soort digitaal statussymbool. Veel internationale sterren hebben zo’n NFT.

Zo’n NFT geeft je ook toegang tot het ecosysteem. De Yacht Club biedt een online wereld aan die steeds wordt uitgebreid. Je kan elkaar ontmoeten en er is een samenwerking tussen Decentral Games en BAYC. Decentral Games is een casino op de blockchain.

Als je net zoals ik geen tonnen op de bank hebt om een Ape te kopen, kan je nu ook de ApeCoin kopen om toegang te krijgen tot het ecosysteem. Volgens Yuba Labs is de ApeCoin een token voor cultuur, gaming, en handelen. De APE crypto werkt als een gedecentraliseerde laag voor de door de community gedreven metaverse. 

Met de ApeCoin crypto kan je bijvoorbeeld evenementen hosten. Je verjaardag vieren in de metaverse wordt door ApeCoin mogelijk gemaakt. Ontwikkelaars kunnen via ApeCoin bouwen aan het ecosysteem. 

Doordat er nu een gedecentraliseerde laag over de BAYC ligt kan je wanneer je ApeCoins bezit stemmen. Met de komst van de coin wordt het ecosysteem bestuurd door alle tokenhouders. Bezitters van APE kunnen stemmen over nieuwe regels, projecten en samenwerkingen met andere partijen.

Om dit allemaal in goede banen te leiden is er een raad opgericht. Deze raad is opgericht op verzoek van de ApeCoin bezitters. Het doel: toezicht houden op de administratie van de voorstellen vanuit de community. Daarnaast helpen ze bij het bevorderen van de visie.

De ApeCoin verwachting is voor een groot deel afhankelijk van de populariteit rondom de NFT’s van BAYC en hun ecosysteem. Als deze online wereld groeit en er meer mogelijkheden worden gemaakt binnen hun metaverse, dan kan de snel gaan met de ApeCoin koers. 

Stel je eens voor dat je via je NFT een kaartje kan kopen voor je favoriete band. Terwijl zij optreden ergens in Amerika kan jij online aansluiten. De NFT zorgt voor toegang tot het ecosysteem en via ApeCoin tokens koop jij je ticket. 

Wat doet de ApeCoin koers?

ApeCoins zijn ontstaan door een Airdrop. Iedereen die een Bored Ape, Mutant Ape of een Kennel Club NFT bezat op het moment van uitgave kreeg een x aantal APE coins. Met een Bored Ape had je recht op 10,094 ApeCoins. Op dit moment is 1 ApeCoin $ 15.01 waard. 

In totaal zijn er 1 miljard ApeCoin coins. 62% van de coins wordt verdeeld onder de NFT houders, 16% gaat naar Yuga Labs en het goede doel waaraan ze verbonden zijn, 14% gaat naar ApeCoin launch bijdragers en 8% wordt verdeeld onder de oprichters. 

Je kan zelf ook handelen in ApeCoins. De ApeCoin koers is voor het eerst te zien op Coinmarketcap op 17 maart 2022. De eerste ApeCoin prijs was 20,45 dollar, maar daalde diezelfde dag nog naar 6,40 dollar. De eerste paar dagen fluctueerde de ApeCoin prijs nogal. 1 dag later steeg de prijs namelijk weer naar bijna 18 dollar.

Het werd daarna ietwat rustiger, maar alsnog zien we grote verschillen in de APE prijs. De All Time High van ApeCoin is $ 17.17. Deze waarde behaalde de coin op March 18, 2022. Dit is 10 dagen geleden. De market cap van ApeCoin bedraagt $ 2,523,656,510 en dat is goed voor plek 55 op Coinmarketcap.

ApeCoin koersdata zoals hierboven is goed om in de gaten te houden. De prijzen kunnen nogal schommelen en dit geeft wat houvast. Hype berichten op het internet daarentegen zijn minder betrouwbaar. Wanneer je zelf goed onderzoek doet kan je beter anticiperen op de schommelingen in de markt. Voor aanvullende data vind je hieronder de ApeCoin koersgrafiek

Koersgrafiek:

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Wat is de ApeCoin verwachting 2022 – 2027

De NFT markt en de metaverse zijn voor velen nog een ver van zijn bed show. Hoewel een NFT kopen steeds makkelijker wordt betekent dat niet meteen dat het je ook geld oplevert. Als we kijken naar deze markt dan zien we dat de Bored Ape Yacht Club qua waarde de markt domineert. 

De Apes zijn ontzettend duur, maar kunnen op het moment dat de Ethereum waarde daalt een stuk minder waard worden. De Apes worden namelijk met ETH gekocht. De waarde van de Apes kan ook een effect hebben op de ApeCoin prijs voorspelling. 

De metaverse wordt door sommigen geprezen en op handen gedragen. Een nieuwe wereld waarin je een soort tweede leven hebt vanuit je woonkamer. De wereld van de metaverse is bijna oneindig. Dit biedt zeker perspectief wanneer mensen deze wereld willen betreden en hiervoor ApeCoin coins nodig hebben. 

Al met al is het een markt die veel hype met zich meebrengt. De ApeCoin verwachting voor 2022 kan hierdoor stijgen op de korte termijn, maar dit brengt wel risico’s met zich mee. De markt kan alle kanten op gaan waardoor je ook rekening moet houden met diepe dalen.

De ApeCoin verwachting voor 2027 kan er heel anders uitzien. Blijkt het niet alleen een hype te zijn en wordt het ecosysteem van BAYC daadwerkelijk een veelgebruikt platform voor allerlei soorten evenementen, dan kan dit positief uitpakken. 

De ApeCoin waarde voorspellen is lastig. Wanneer de APE koers stijgt, dan kan het hard gaan. Dit hebben we ook al eerder gezien. Na het diepe dal waar de APE prijs op 6,40 dollar kwam te staan steeg de coin binnen 1 dag met 43%.

Of deze stijgingen in de toekomst weer worden gehaald is niet met zekerheid te zeggen. Wellicht is het alleen maar bergafwaarts vanaf hier of stijgt de coin veel harder dan 43% binnen 1 dag. Wanneer je zelf gaat handelen is eigen onderzoek het belangrijkst. Geloof niet zomaar influencers.

* Currency in USD
Historical Price for Coin
Date Open Close High Low Volume

Wat is het nut van de APE coin?

De APE coin is belangrijk voor het ecosysteem van BAYC omdat hierdoor de community kan stemmen over veranderingen. De community bepaald en dat is wat het systeem zo sterk kan maken. 

Daarnaast kunnen ontwikkelaars dApps ontwikkelen op het ecosysteem wanneer ze de coin gebruiken. Gebruikers van de dApp moeten dan met ApeCoins betalen. Dit levert een groot voordeel op voor de ontwikkelaar wanneer het ecosysteem blijft groeien. Hoe meer gebruikers hoe beter. 

Uiteraard kan je ook handelen in de APE token. Wanneer je zelf een ApeCoin prognose hebt gemaakt kan je een inkoop moment bepalen. Om dit moment te bepalen kan je kijken naar schaarste. De maximale supply van ApeCoin is 1,000,000,000 APE. Op dit moment zijn er 168,686,740 APE ApeCoin coins in de omloop.

Je kan ook inspelen om de ApeCoin prijsschommelingen. Denk er wel om dat de APE prijs hevig fluctueert. Het prijsverschil van ApeCoin in de afgelopen 24 uur was 7.63%. In de afgelopen 7 dagen was dit verschil  56.02%.

Waar ApeCoin kopen?

Wanneer je geen Bored Ape bezit kan je alleen ApeCoins verkrijgen door ze op een exchange te kopen. Door bijvoorbeeld de koersdata in dit artikel kan jij zelf onderzoek doen naar wanneer het een goed moment is om te kopen.

Heb je geld dat je kan missen en ben je geïnteresseerd in ApeCoin? Dan kan je deze coin kopen via verschillende exchanges. één van deze exchanges is Binance. Via deze link kan je gratis een account aanmaken. 

Via Bitvavo kun je gemakkelijk geld storten om er vervolgens crypto mee te kopen. Deze Nederlandse exchange is betrouwbaar en makkelijk te gebruiken.

  1. Geld storten met iDEAL
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste ApeCoin nieuws

Dit artikel legt in een notendop (pun intented) uit wat ApeCoin is. Daarnaast hebben we het gehad over de ApeCoin crypto verwachting en de ApeCoin waarde. De APe waarde is nauw verbonden met BAYC. Dat de metaverse booming is helpt ook en NFT’s worden met de dag populairder. Dit kan je allemaal blijven volgen door het laatste ApeCoin nieuws. 

Ontwikkelingen rondom BAYC en de ApeCoin houd je in de gaten door het ApeCoin nieuws van vandaag in de gaten te houden. Nieuwe collecties, samenwerkingen en nieuws rondom het ecosysteem zijn belangrijk voor je eigen onderzoek. Het Twitteraccount van ApeCoin is handig om te volgen. 

Het artikel ApeCoin verwachting, wat gaat de APE koers doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!