Het veiligstellen van je cryptomunten is voor de meeste crypto investeerders een absolute prioriteit. Er zijn een heleboel manieren om dit te doen. Zo zijn er investeerders die hun cryptomunten op een hardware wallet zetten, maar het merendeel van de crypto beleggers bewaart hun digitale munten op een crypto exchange, zoals Bitvavo.

👉🏼Maak direct een account aan bij Bitvavo en verhandel je eerste €1.000 aan cryptocurrency helemaal gratis!

Bitvavo account garantie

Voor Bitvavo is het garanderen van de veiligheid voor crypto activa van gebruikers extreem belangrijk. Daarom heeft de Nederlandse exchange een waterdicht protocol opgesteld waarmee het de geldmiddelen van gebruikers kan waarborgen. Zo worden de digitale activa van gebruikers bewaard in een enorm beveiligde omgeving. Daarnaast zijn de crypto bezittingen van gebruikers ook verzekerd, tot een waarde van maar liefst $255 miljoen.

Bitvavo maakt nu bekend dat zij hier nog een schepje bovenop zullen doen. Het nieuwe ‘Bitvavo Account Guarantee’ zal er namelijk voor zorgen dat mensen tot wel 100.000 euro vergoed kunnen krijgen in het geval dat er iemand ongeautoriseerde toegang tot een gebruikersaccount heeft gekregen. 

Ons doel is om het voor u zo makkelijk en veilig mogelijk te maken om altijd en overal uw toegang te krijgen tot uw digitale activa. Onze garantie is geen wettelijke vereiste en maakt geen deel uit van de EU depositogarantiestelsels. De Bitvavo account garantie is ook geen verzekeringspolis. Als de enige exchange voor digitale activa die gebruikers terugbetalingen biedt tot 100.000 EUR, zijn we er trots op voorop te lopen in veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding in het geval van bijvoorbeeld een inbraak moeten gebruikers in ieder geval alle stappen van de know your customer (KYC) procedure hebben doorlopen. Ook komen gebruikers pas in aanmerking 30 dagen nadat zij hun nieuwe account bij Bitvavo hebben aangemaakt.

Alleen ‘ongeautoriseerde activiteit’ zal door Bitvavo worden vergoed. Hier is sprake van wanneer een persoon toegang weet te verkrijgen tot een gebruikersaccount zonder toestemming en dat deze persoon cryptomunten of fiat valuta opneemt.

Het doen van een incorrecte transactie valt dus niet onder ongeautoriseerde activiteit en zal niet door Bitvavo worden vergoed. Dat betekent ook dat Bitvavo niet verantwoordelijk gehouden kan worden in het geval een gebruiker cryptovaluta overmaakt aan een scammer

De nieuwe Bitvavo account garantie in combinatie met de eerder genoemde veiligheidsmaatregelen zorgen er feitelijk voor dat je cryptomunten bij Bitvavo veiliger staan dan waar dan ook!

💡Maak direct een account aan bij Bitvavo en verhandel je eerste €1.000 aan cryptocurrency helemaal gratis!

Meer te weten komen over Bitvavo? Bekijk dan onze Bitvavo exchange pagina en Bitvavo review.

The post Analyse: Uniek: Bitvavo geeft nu garantie op jouw crypto tegoeden tot 100.000 euro
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!