Denk jij na over hoe je jouw vermogen kunt opbouwen? Dan ben je niet alleen. Problemen in het handelsverkeer, een dreigende recessie en the great resignation, of de grote ontslaggolf, zijn slechts enkele van de zorgen die men heeft over de economie. Het groeien van jouw vermogen is niet langer iets dat je kunt uitstellen voor later – het is een noodzaak geworden.

In de afgelopen jaren zijn veel mensen begonnen met het verplaatsen van hun geld naar de cryptocurrency sector in de hoop hun financiële pot te laten groeien. Ondanks de volatiliteit kan crypto je helpen om rijkdom te vergaren, vooral als je een langetermijnvisie voor ogen hebt.

Maar het vergroten van je vermogen met crypto kost meer geduld en discipline dan met traditionele aandelen. Hoewel de markt in het verleden ook op korte termijn voor flinke winst heeft gezorgd, moeten beleggers die hun vermogen serieus willen laten groeien in staat zijn om de juiste crypto te kiezen en daaraan vast te houden. Om dit gemakkelijker te makken, hebben wij de beste opties op een rijtje gezet waarmee je kunt beginnen om je vermogen op te bouwen.

Beleg slim met Uniglo (GLO)

Jij bent wellicht onbekend met Uniglo, maar dat geldt niet voor de whales en analisten.  Uniglo is een nieuw decentralized finance (DeFi) project dat op 15 juli begon met een pre-sale. Het DeFi-project trekt veel potentiële investeerders aan en heeft een schatkist aan activa die de waarde van de GLO token ondersteunt.

Met deze ‘Uniglo Asset Vault’ bezitten beleggers een deel van de cryptocurrency en dat stimuleert het langdurig vasthouden van de GLO token en vermindert te prijsvolatiliteit. In de loop van de tijd zal het protocol een speciaal deflatoir mechanisme implementeren om ervoor te zorgen dat het aanbod van de token op de secundaire markt beperkt blijft.

Groei met Ethereum (ETH)

Ethereum is de op één na grootste cryptocurrency ter wereld. Het dient als platform voor verschillende gedecentraliseerde toepassingen, waaronder DeFi, online games en NFT’s. Ethereum heeft zoveel gebruiksscenario’s en plannen voor upgrades dat het een sterke keuze blijft voor ontwikkelaars en gebruikers. Als zodanig zal naar verwachting de ETH token op de lange termijn in waarde stijgen.

Houd vast aan Bitcoin (BTC)

Zelfs als crypto voor jou nieuw is, heb je waarschijnlijk wel eens van bitcoin gehoord. Deze digitale munt heeft de investeringswereld veroverd vanwege zijn explosieve groei in het verleden. Alhoewel de prijs zeer volatiel is, is en blijft bitcoin voor altijd de koning van cryptocurrency. Na verloop van tijd zal de industrie stabiliseren en zal bitcoin in een sterkere positie dan ooit verkeren. Investeren in bitcoin is ideaal voor beleggers met het geduld, tijd en geld om de ups en downs van de markt te doorstaan.

Een toekomst met Tron (TRX)

Tron is een gedecentraliseerd platform dat zich richt op een ​​gedecentraliseerd internet. Dit platform is tegenwoordig vooral een sterke investering omdat het zich richt op de creatie en distributie van digitale content. In het bredere digitale rijk, breder dan cryptocurrency, is content nog altijd koning. Bedrijven en dienstverleners kunnen tegenwoordig niet meer concurreren zonder content die de moeite waard is om te consumeren. En in de toekomst zal content een rol blijven spelen in de consumentenervaring en de ontwikkeling van bedrijfsstrategieën. Als zodanig neemt Tron een unieke positie in voor de toekomst.

Conclusie

Cryptocurrencies vinden langzaam hun weg naar de portefeuilles van het grote publiek. Investeringen in digitale valuta kunnen ooit net zo gewoon zijn als in onroerend goed, aandelen en obligaties. Als je jouw vermogen wil opbouwen met crypto, houd dan drie dingen in gedachten: Discipline (bij het kiezen van solide digitale munten), diversificatie (versterk je portefeuille met een goede mix van activa) en toewijding (wees bereid activa vast te houden voor de lange termijn).

Ontdek hier meer:


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: De weg naar rijkdom begint met slim beleggen: Uniglo (GLO), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) en Tron (TRX)
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!