Op deze pagina kijken we naar Metal. Bitcoin en cryptocurrency zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van het beleggen. Veel mensen weten een exchange te vinden om te handelen en al een aardig percentage van de bevolking heeft wel eens van bitcoin of Ethereum gehoord.

Het betalen met cryptocurrency is echter een heel ander verhaal. Veel bedrijven weten niet hoe ze het makkelijk kunnen accepteren en de drempel hiervoor is vaak hoog. Hier wil Metal verandering in brengen.

In dit artikel vertellen we je daarom alles wat je nodig hebt over Metal. We gaan in op de Metal coin, de MTL prijs voorspellingen en de Metal verwachting voor de toekomst. Hiermee willen we je een beter beeld geven over de potentie zodat je hierover zelf een mening kunt vormen. Wat gaat de Metal crypto doen?

Wat is Metal?

Metal is een betalingsnetwerk voor cryptocurrency dat werkt aan de hand van beloningen. Bitcoin heeft zichzelf inmiddels bewezen als een store of value en hiervoor weet de massa het te vinden. Voor betalingen is het alleen niet meer zo geschikt als in de begindagen. 

Bitcoin is meer geld waard dan destijds, bij drukte op het netwerk zijn de transactiekosten nog steeds te hoog en de snelheid van een transactie is ook nog lang niet altijd hoog genoeg. Dit maakt het nog steeds niet ideaal om te gebruiken in een winkel.

Cashloze bedrijven zouden volgens Metal eenvoudig gebruik moeten kunnen maken van een dergelijke betalingsoplossing met cryptocurrency. Door gebruik te maken van een applicatie kan een winkelier eenvoudig cryptocurrency accepteren. Zelfs als ze niet zoveel met crypto hebben. Op de achtergrond wordt het automatisch omgewisseld naar fiat geld. 

Op het Metal netwerk wordt er gewerkt met een incentive mechanisme via de MTL coin. Winkeliers ontvangen zodra ze cryptocurrency accepteren een korting die ze (gedeeltelijk) door moeten berekenen aan de klant. Zodra de klant zijn fiat geld omruilt voor cryptocurrency kunnen ze gebruik maken van deze korting en dus goedkoper producten aanschaffen. De gedachte hierachter is dat hierdoor de adoptie van crypto betalingen sneller zal gaan bij het grote publiek.

Wat doet de Metal koers?

Metal is al een iets ouder project. Het is voortgekomen uit een ICO gehouden in juni 2017. Er werd gedurende de token sale 55 miljoen MTL verkocht voor een prijs van $ 0,18. Inmiddels staat de Metal koers op een waarde van $ 1.26.

Omdat Metal al wat langer genoteerd staat op coinmarketcap zijn er grote schommelingen te ontdekken op de prijsgrafiek. In de begindagen van Metal, net iets voor de bull markt, heeft het een behoorlijke piek gezien. Gedurende de bear markt was het akelig stil rondom het project en dit heeft zich weer herhaalt in de nieuwe cyclus. In de afgelopen 24 uur was het koersverschil van Metal 0.26%.

Bij je onderzoek naar de Metal coin is het goed om deze koersgrafiek nog eens onder de loep te nemen. Zo krijg je een beetje gevoel bij de schommelingen en kun je zelf een mening vormen over de toekomst.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Wat is de Metal verwachting 2022 – 2027?

Zoals we dat eigenlijk kunnen opschrijven voor ieder ander project is het ook heel moeilijk om de exacte Metal koers verwachting te voorspellen. Dit heeft ten eerste te maken met de use-case, maar ook met de hype rondom het project en nieuwe ontwikkelingen.

Voor wat betreft de use-case zitten hier misschien wel direct ook de uitersten. Het is namelijk een belangrijke en grote use-case. Weet Metal voet aan de grond te krijgen op deze markt? Dan is de Metal verwachting hoog.

Het probleem hierbij is dat er geconcurreerd wordt met veel andere projecten in de crypto wereld, maar ook met betaalgiganten als PayPal en Visa. Ook deze grote bedrijven zijn begonnen met het accepteren van crypto betalingen. Hiermee wordt het voor de wat kleinere projecten als Metal lastiger.

De Metal koers verwachting heeft dus potentie, maar alleen als ze zich weten te onderscheiden in de ogen van het grote publiek. Een punt dat het mee heeft ten opzichten van de traditionele betalingsproviders is in ieder geval dat het een echt crypto project is. Beleggers hebben hier toch iets meer mee en dit is altijd terug te zien in een bull markt.

Ook is het goed om naar data te kijken voordat je Metal gaat kopen. Het handelsvolume in de afgelopen 24 uur bijvoorbeeld zegt je iets over hoe populair het project op dit moment is. Ook zegt het iets over hoeveel het daadwerkelijk gebruikt wordt. Dit handelsvolume van Metal is $ 8,164,754. Verdere historische data over de Metal coin vind je hieronder:

* Currency in USD
Historical Price for Metal
Date Open Close High Low Volume

Wat is het nut van de Metal coin?

Het geven van een Metal voorspelling die voor de volle 100% uit zal komen is niet te doen. Het is veel belangrijker om je de tools te bieden hierover zelf een mening te vormen. Je bent ten slotte de enige die zijn geld erin gaat investeren, daar heeft niemand anders iets mee te maken.

Voor wat betreft de use-case is het duidelijk dat het een grote is met veel potentie. Daar staat tegenover dat Metal veel concurrentie heeft van zowel crypto als reguliere betalingsproviders. Dit maakt het op z’n minst interessant om in de gaten te houden.

In de afgelopen zeven dagen is de Metal koers met -5.43% veranderd. Dit percentage kun je gebruiken om het goede koop of verkoopmoment te bepalen. Op het moment dat je Metal wilt kopen voor de lange termijn is het echter verstandiger om verder vooruit te kijken. Hiervoor hebben we enkele MTL voorspellingen voor je gevonden. 

Waar Metal kopen?

Op het moment dat je hebt besloten dat Metal coin een goede aanvulling is op je portfolio is het verstandig een goed instapmoment te bepalen. Soms is de koers namelijk net hard gestegen of is het handelsvolume flink teruggelopen. De data die je hiervoor nodig hebt vind je in dit artikel.

Ook is het goed om te kijken naar bijvoorbeeld de schaarste als je nog twijfelt. De hoeveelheid Metal die al is uitgegeven (64,633,864 MTL) en de maximale supply (66,588,888 MTL) kunnen je hier een beeld over geven. De totale Metal market cap is $ 81,523,422.

Wil je Metal kopen? Dan kun je dit doen op de beste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt gemakkelijk met iDEAL en ook gemaakte winsten kun je instant laten uitbetalen op je bankrekening. Heb je nog geen account op bitvavo? Dan kun je die aanmaken via deze link en profiteren van een welkomstbonus. Je handelt de eerste € 1000 namelijk zonder handelskosten.

Exchange Omschrijving Rating
Bitvavo (Onze aanrader!☝) De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5 Bezoek exchange
eToro Grootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst! 4,2/5 Bezoek exchange
Binance De grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s 2/5 Bezoek exchange

Het laatste Metal nieuws

Hopelijk heb ik je in dit artikel meer kunnen vertellen over de belangrijke factoren die onderdeel uit zouden moeten maken van je onderzoek naar de Metal verwachting. De laatste ontbrekende schakel in dit verhaal is het Metal nieuws van vandaag. Door dit goed te volgen op bijvoorbeeld twitter zie je snel welke kant het project op wil en hoe actief het team nog is.

Het artikel Metal verwachting, wat gaat de Metal crypto doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!