Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Door het combineren van treasury earnings en burning mechanismen, zal Uniglo in staat zijn om enorme winsten te genereren en tegelijkertijd het aantal tokens in omloop te verminderen. Dit zal aanzienlijke waarde creëren voor de overblijvende tokenhouders en zal zeker schokgolven door de cryptowereld sturen.

Uniglo is altijd op zoek naar manieren om de concurrentie voor te blijven. En hun nieuwste zet zal zeker Maker en LidoDAO uit het water blazen.

Maker (MKR)

Een financieringsplatform genaamd MakerDAO werd in 2017 geïntroduceerd op het Ethereum-netwerk. Het drijft DAI aan, een gedecentraliseerde stablecoin. DAI wordt ondersteund door de dollar, wat voordelig is voor cryptobeleggers die meer volatiele cryptocurrencies willen inruilen voor een valuta met een stabielere waarde.

LidoDAO (LDO)

Lido is een liquid staking-oplossing voor proof of stake-ketens zoals Ethereum. Hierdoor kunnen gebruikers hun tokens inzetten zonder assets te locken of een staking infrastructuur bij te houden. Gebruikers die via Lido inzetten worden elke dag beloond met afgeleide tokens die 1:1 gecorreleerd zijn aan de onderliggende ingezette activa.

Hoewel Lido zich nu uitbreidt naar andere blockchains, heeft het zich in de eerste plaats gericht op Ethereum. In maart 2021 begon Lido met het staken van Terra, en in september 2021 begon hij met het staken van Solana. Stakeholders van Terra’s native LUNA asset of Solana’s SOL asset ontvangen een derivaat token, vergelijkbaar met Ethereum (bLUNA of stSOL).

Uniglo (GLO)

Uniglo is een investerings-DAGO met enkele unieke tokenomics die sterk in het voordeel zijn van diegenen die aan boord komen vóór de lancering. Drie fasen omvatten de initial coin offering (ICO). Fase 2 van de wedstrijd, die eindigt op 15 september, zal een prijsverhoging zien voor de volgende ronde. Alle onverkochte tokens zullen worden vernietigd nadat de derde ronde eindigt op 15 oktober om de prijs van het token te verhogen voordat het op de markten wordt genoteerd op 18 oktober.

Het doel van dit project is om een omvangrijke, voortdurend groeiende schatkist van digitale activa te creëren, waaronder cryptocurrencies, NFT’s, en getokeniseerde echte-wereld goederen zoals goud en verzamelobjecten. 5% van de transacties wordt in de schatkist gestort telkens wanneer een GLO-token wordt gekocht of verkocht op de aftermarket. 

Bijgevolg, wanneer je toetreedt tot de DAO, geef je geld aan de schatkist, en wanneer je verkoopt, doe je hetzelfde. Deze techniek garandeert dat de schatkist constant toeneemt, ongeacht de staat van de markt. Hoe sneller de schatkist groeit, hoe grilliger de prijs in beide richtingen zal zijn. Vroege GLO beleggers kunnen gewoon genieten van de groei van de waarde van hun stapel terwijl ze niets doen.

Meer informatie vindt u hier:

Doe mee aan de voorverkoop: https://presale.uniglo.io/register

Website: https://uniglo.io

Telegram: https://t.me/GloFoundation

Discord: https://discord.gg/a38KRnjQvW

Twitter: https://twitter.com/GloFoundation1


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Uniglo (GLO) is klaar om Maker (MKR) en LidoDAO (LDO) weg te blazen door het combineren van treasury earning en burning mechanisme
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!