Op deze pagina vertellen we je alles over Morpheus.Network. De supply chain is een gigantische markt waar we allemaal direct of indirect mee te maken hebben. Schepen die onze goederen vervoeren, vrachtwagens die over landgrenzen komen en de controleurs op de grens die dit allemaal moeten controleren.

Om dit proces soepel te laten verlopen is een naadloze samenwerking tussen alle kleine schakels onmisbaar. Hierop richt Morpheus.Network zich met de Supply Chain software as a Service (SaaS).

In dit artikel gaan we het daarom hebben over deze Morpheus.Network crypto. We bekijken de Morpheus.Network verwachting en gaan in op de voorspellingen voor de toekomst. Wat gaat de Morpheus.Network crypto doen?

Wat is Morpheus.Network?

Morpheus.Network is een supply chain softwarwe-as-a-service (SaaS). Op het platform is het mogelijk om alle noodzakelijke documenten binnen de supplychain te bewaren en op te halen wanneer dit nodig is, bijvoorbeeld bij een grens. 

Je kunt je voorstellen dat dit enorm belangrijk is aangezien de veiligheid van de goederen altijd gewaarborgd moet zijn. Daarnaast zijn medewerkers van de grens verantwoordelijk voor de goederen die wel en niet het land binnen mogen komen.

Door deze documentatie uit verschillende landen en van verschillende vervoerders centraal te bundelen wordt dit hele proces een stuk eenvoudiger en bovendien veiliger. Op het Morpheus.Network kan de vervoersdata opgehaald worden door iedereen betrokken bij de supply chain. Een medewerker van de grens bijvoorbeeld weet hiermee dat er niet gerommeld is met de documenten.

Het lastige aan de supply chain is dat er enorm veel kleine schakels bij betrokken zijn. Van het moment dat de goederen ingeladen worden in het ene land en uitgeladen worden in het andere land. Veel schakels kunnen bij de producten en het waarborgen van de veiligheid is daarom belangrijk. De CEO van Morpheus.Network zegt hierover het volgende:

In supply chain, there are a lot of these parts and pieces that don’t speak to each other properly. We have shipping companies — whether it’s ocean shipping or transport trucks — customs brokers, the various customs or border protection [agencies], and the actual shipper, seller, and buyer. All of them need to interact with each other in a seamless fashion. Right now, that’s just not the case.

Wat doet de Morpheus.Network koers?

Het idee voor Morpheus.Network is ontstaan in april 2016. Dan Weinberger en Noam Eppel hebben hier toen de basis opgesteld en zijn vanaf daar verder gaan bouwen. In de daaropvolgende jaren is het product gemaakt en zijn er een hoop partnerschappen aangegaan met onder andere Chainlink en Holochain

De MNW coin is tot stand gekomen vanuit een ICO gehouden in april 2018. Er is toen bijna $10 opgehaald, dit was 55% van het beoogde bedrag. Voor $0,50 kreeg je tijdens de ICO 1.12 MNW tokens. Sindsdien heeft de koers zoals de meeste andere projecten aardig wat schommelingen gezien. De actuele Morpheus.Network koers kun je hier live volgen in euro.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Wat is de Morpheus.Network verwachting 2022 – 2027?

De verwachtingen van Morpheus.Network verschillen natuurlijk afhankelijk van wie je het vraagt. Aan de ene kant is de markt waarop Morpheus.Network zich richt een hele grote. Het is een groeiende markt en het optimaliseren en beveiligen van de supply chain is noodzakelijk over de hele wereld. Dit maakt het een zeer concurrerende markt en je kunt je afvragen of het haalbaar is deze markt volledig te veroveren.

Aan de andere kant biedt de markt met een dergelijke grootte veel kansen. De Morpheus.Network verwachting is dan ook afhankelijk van de aanpak van het project zelf. Een van de dingen die actief bijdragen aan een beter netwerk is de samenwerking met HackenProof. Dit platform probeert actief projecten te hacken om fouten te ontdekken. In een systeem dat zich richt op de veiligheid van supply chain is een dergelijke constante controle onmisbaar.

Weet Morpheus.Network zich te ontwikkelen in deze markt en bovendien het product onder de aandacht te krijgen van de grootste bedrijven in de supply chain? Dan kan dit zeer positief uitpakken voor de Morpheus.Network koers verwachting en waarde van de MNW coin.

* Currency in USD
Historical Price for Morpheus Network
Date Open Close High Low Volume

Waar MNW coin kopen?

Voordat je besluit om de MNW token te kopen is het verstandig om goed na te denken over de toekomst. Neem nooit zomaar de berichtgeving van iemand voor 100% aan als de waarheid en doe altijd goed zelf onderzoek.

Heb je na dit onderzoek besloten dat Morpheus.Network kopen een leuke aanvulling is voor je portfolio? Dan kun je dit gemakkelijk doen via bijvoorbeeld Uniswap. Hier wissel je eenvoudig je Ethereum om voor Morpheus.Network tokens. Ethereum kopen doe je het goedkoopst op Bitvavo

Exchange Omschrijving Rating
Bitvavo (Onze aanrader!☝) De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5 Bezoek exchange
eToro Grootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst! 4,2/5 Bezoek exchange
Binance De grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s 2/5 Bezoek exchange

Het laatste Morpheus.Network nieuws

Hopelijk heb ik je op deze pagina iets meer kunnen vertellen over de factoren die je kunt overwegen in je onderzoek naar de Morpheus.Network verwachting. De use-case en het team achter het project zijn heel belangrijk, maar ook het Morpheus.Network nieuws is iets wat je niet mag missen. Bijvoorbeeld het twitteraccount van het project is een goede bron om in de gaten te houden.

Het artikel Morpheus.Network verwachting, wat doet de MNW crypto? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!