Op deze pagina lees je alle belangrijke informatie over Swipe. Onze betalingen gebeuren steeds meer digitaal. Steeds minder mensen hebben nog contanten meer op zak om mee te betalen. Het is dan ook logisch dat er bedrijven zijn die hierop inspringen door volledig digitale producten aan te bieden waarbij o.a. cryptocurrency geïntegreerd is, zo ook Swipe.

In dit artikel gaan we het hebben over Swipe en de mobiele applicatie. We gaan in op de Swipe coin (SXP) en bekijken bovendien wat de Swipe verwachting is voor de komende jaren. Wat gaat de Swipe crypto doen?

Wat is Swipe?

Swipe is een digitale wallet waarbij je een Visa debit kaart kunt aanvragen. Hiermee kun je dus niet alleen digitale valuta kopen en verkopen maar ook gebruiken om mee te betalen. 

Wat Swipe onderscheidt van andere projecten met een vergelijkbaar product is dat ze gebruik maken van hun eigen SXP coin op het netwerk naast het standaard fiat geld zoals de euro en dollar. 

Op Swipe is het mogelijk om direct je cryptocurrency om te wisselen voor een andere. Daarnaast zijn er naast de SXP token ook meer dan 30 andere cryptocurrency beschikbaar zoals Bitcoin en Ripple

Vanuit de Swipe wallet beheer je al je cryptocurrency en je kunt al deze crypto gebruiken om te betalen in alle winkels die Visa ondersteunen, zoals Bol.com of Coolblue. Ook biedt Swipe een cashback van 4% op al je aankopen (Bij de Binance Card is dit 7%) en hoef je geen transactiekosten te betalen voor buitenlandse transacties. De cashback wordt uitbetaald in Bitcoin.

Wat Swipe ook zeer interessant maakt voor investeerders is dat het bedrijf 80% van alle fee op het netwerk zal ‘vernietigen’. Hierdoor zal de totale hoeveelheid SXP in omloop constant afnemen en wordt de token schaarser. In de toekomst is Swipe van plan om het Proof of Stake mechanisme te introduceren waardoor je kunt verdienen aan het bewaren van je SXP coins.

Swipe app
Swipe app

Wat doet de Swipe koers?

Swipe heeft in haar korte bestaan al flink wat schommelingen meegemaakt. Zo behaalde het onlangs een All time High van € 3,90 (13 augustus) om vervolgens weer snel te dalen. De actuele Swipe koers vind je hieronder.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Wat is de Swipe verwachting 2022 – 2027?

Swipe is een interessant project met een goed werkende applicatie en de mogelijkheid tot het aanvragen van een debit card. Hiermee heeft het daadwerkelijk een product en dat is al aanzienlijk beter dan veel andere projecten die we behandelen.

Weet Swipe meer gebruikers naar zich te trekken en een gedeelte van de crypto debit card markt te veroveren dan zal dit zeer positief zijn voor de Swipe koers verwachting. De mogelijkheid om bijvoorbeeld je boodschappen bij de Jumbo te betalen met je cryptocurrency is interessant, helemaal wanneer je op termijn kunt staken om meer SXP coins te verdienen. 

Het blijft afwachten hoe de Swipe koers zich zal ontwikkelen, maar als we de website bekijken en de applicatie onder de loep nemen kunnen we niet anders dan concluderen dat ze goed bezig zijn. De Swipe verwachting lijkt dan ook positief, maar niemand weet hoe de toekomst zal lopen.

Waar Swipe kopen?

Heb je besloten dat Swipe een goede aanvulling is op je portfolio en wil je Swipe kopen? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Bitvavo. Heb je hier nog geen account? Maak die dan aan via deze link en betaal in je eerste week geen handelskosten.

Exchange Omschrijving Rating
Bitvavo (Onze aanrader!☝) De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5 Bezoek exchange
eToro Grootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst! 4,2/5 Bezoek exchange
Binance De grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s 2/5 Bezoek exchange

Het artikel Swipe verwachting, wat gaat de Swipe crypto (SXP) doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!