We gaan het op deze pagina hebben over Nano (XNO), voorheen Raiblocks (RBX). Dat het bedrijf anders heet betekent niet dat ze een ander doel hebben. Ze richten zich nog steeds volledig op het doen van betalingen.

De coin is sinds de naamsverandering erg populair geworden en we gaan in dit artikel bekijken welke factoren hier iets mee te maken hebben. We gaan in op de XNO coin en de Nano verwachting voor de toekomst. Wat gaat de Nano crypto doen?

Wat is Nano?

Nano focust zich alleen maar op transacties tussen consumenten. Het idee hierachter zit hem in de gedachte dat je een ding moet doen en dat uitstekend moet doen. Door deze focus hebben ze een sterk platform gebouwd met veel voordelen voor de consument.

Nano zorgt ervoor dat jij als consument zonder transactiekosten de Nano coin kan overmaken naar je buurman. Transactiekosten en transactiesnelheid zijn vaak de twee punten die blockchainbedrijven proberen te tackelen. Nano bodycheckt ze allebei tegelijk.

De schaalbaarheidsproblemen van blockchains was de reden voor Colin LeMahieu om Nano op te richten. Schaalbaarheidsbeperkingen kunnen ervoor zorgen dat de transactiesnelheid omlaag gaat waardoor het lang duurt voordat jij je coin hebt verzonden of ontvangen. Voor de Nano koers verwachting is het dan ook erg positief dat zij hier geen problemen mee hebben.

Nano heeft deze problemen opgelost door gebruik te maken van Block Lattice. Deze technologie verschilt met die van bijvoorbeeld Bitcoin. Dit mooie systeem zit zo in elkaar dat er niet een blockchain is, maar meerdere account-chains. Iedereen heeft op het Nano netwerk zijn eigen chain.

Jij bent de enige die jouw chain kan aanpassen. Als jij geld overmaakt naar je buurman die ook zijn eigen chain heeft moet hij eerst de transactie bevestigen voordat alles voltooid wordt. Nano zorgt er dan voor dat de block die wordt aangemaakt door een transactie de oude block vervangt met de nieuwe. Op deze block staat jouw nieuwe balans.

Met deze techniek kan Nano het erg ver schoppen in de blockchainwereld. Als ze hiermee de consument naar zich toe weet te trekken, dan kan dit erg goed uitpakken voor de Nano koers verwachting.

Wat is de Nano verwachting 2022 – 2027?

Nano heeft zoals veel andere coins die zich focussen op betalingen voor consumenten een enorme potentie. De bedoeling is uiteindelijk dat iedereen met de Nano coin kan betalen in winkels. Op dit moment is dat nog maar mogelijk bij een paar winkels. Online kan je er wel vaker gebruik van maken.

Als jij met je Nano coins een koffie wilt halen bij jou favoriete koffiebar dan is dit niet alleen voordelig voor jou. De eigenaar van de koffiebar haalt ook voordeel uit het feit dat er geen transactiekosten aan verbonden zit.

Bovenop al deze voordelen die Nano te bieden heeft is het ook nog eens een milieuvriendelijke coin. Doordat het netwerk geen gebruik maakt van miners schieten de energiekosten ook niet door het dak.

Deze mooie coin hebben we te danken aan Colin LeMahieu en zijn team. Het team bestaat uit twaalf personen. Zes programmeurs en zes business developers. Naast dit hechte team zijn er ook community managers over heel de wereld die klaar staan om de community die Nano heeft opgebouwd te helpen met vragen.

Blijft Nano vooruitstrevend en zorgen ze ervoor dat de massa Nano gaat gebruiken als betaalmiddel, dan zal dit erg gunstig zijn voor de Nano koers en resulteert dit in een hoge Nano verwachting.

Wat doet de Nano koers?

Colin LeMahieu begon met RaiBlocks in 2014. Vier jaar later veranderde de naam naar Nano. In 2015 werd Nano (toendertijd nog RaiBlocks) geïntroduceerd voor het publiek. Het leuke aan Nano is dat er geen ICO is gehouden. Je kon bij de lancering van Nano coins verdienen door captchas op te lossen.

Deze captchas was in dit geval een computerstem die een reeks nummers voorlas. Deze nummers moest ingevuld worden waardoor diegene een x aantal Nano coins kon verdienen (toen XRB coins). De actuele Nano koers staat op een waarde van $ 0.701154.

De hoogste waardering ooit van de XNO coin (All Time High) bedraagt $ 33.69 (January 2, 2018). Dat is inmiddels 1753 dagen geleden. Sinds de start heeft het project een totale waarde (marketcap) van $ 93,397,145 weten te verzamelen. Hiermee neemt het plek 246 in van grootste crypto projecten.

Je kunt de live Nano koers hieronder volgen:

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Wat is het nut van de Nano coin?

In dit artikel zijn de krachten van Nano besproken en de enorme potentie die het bedrijf heeft. Omdat ze zich maar op een doel richten nemen ze meer risico dan andere cryptobedrijven. Aan de andere kant is dit volgens hun ook de kracht. Aan Nano zelf zal het in ieder geval niet liggen.

Helaas is Nano niet de enige in cryptoland. De bitcoin prijs heeft grote invloed op de markt en dus ook op de Nano verwachting. In het verleden schoten de altcoins vaak omhoog wanneer Bitcoin in waarde zakte en vice versa.

Wil je Nano kopen dan is het verstandig om te letten op onder andere de trend op de crypto markt en de supply van de XNO crypto. Hoeveel tokens komen er in de toekomst nog bij?

Waar Nano kopen?

Nano kopen doe je eenvoudig op Bitvavo als je besloten hebt dat het een goede aanvulling is voor je portfolio. Je stort gemakkelijk euro’s en ook je winst laat je direct weer uitbetalen op je bankrekening. Wallets worden er ook voor je aangemaakt. Heb je nog geen account? Doe dat dan via deze link en betaal in de eerste week tot € 1000 geen transactiekosten.

Exchange Omschrijving Rating
Bitvavo (Onze aanrader!☝) De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5 Bezoek exchange
eToro Grootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst! 4,2/5 Bezoek exchange
Binance De grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s 2/5 Bezoek exchange

Wat is het laatste Nano nieuws?

De laatste ontbrekende factor in je onderzoek naar de Nano verwachting is het laatste Nano nieuws. Door dit namelijk op de voet te volgen zie je snel welke richting het project op wil en hoe actief het team nog is. Vaak zie je hieraan al hoeveel potentie een project heeft op het moment.

Het artikel Nano verwachting, wat gaat de Nano crypto doen? verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!