Er hangen wat risico’s aan, maar er zijn binnen de crypto-industrie verschillende manieren om je vermogen ‘aan het werk’ te zetten. Je kunt op deze manier meer crypto verdienen, zonder dat je hiervoor hoeft te traden of investeren. In feite investeer je op deze manier door een zeker risico te nemen.

Hoe dat kan? Daar gaan we in dit artikel eens nader op inzoomen.

Staking

De eerste en meest veilige optie is staking. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een Proof-of-Stake blockchain vinden waar jij veel vertrouwen in hebt. Vervolgens koop je de munten in of gebruik je munten die jij al bezit. Normaal gesproken zou je dan een node moeten draaien en die munten daadwerkelijk moeten staken op het netwerk.

Tegenwoordig is het echter mogelijk om dit technische gedeelte uit handen te geven aan een beursplatform. Het nadeel hiervan is dat je een klein deel van het rendement moet inleveren bij de beurs. Maar aan de andere kant is dat logisch, omdat zij jou het technische gedeelte uit handen nemen.

Bij Coinmerce is het bijvoorbeeld mogelijk om te staken. Je kunt ervoor kiezen om munten als Cardano of Tron bij ze onder te brengen voor een zeker percentage. Over je Cardano holdings krijg je bij Coinmerce 4,50 procent op jaarbasis en over Tron 4,0 procent. Maak hier een account aan bij Coinmerce.

Je gaat van staking niet rijk worden, maar het is een manier om je stilstaande vermogen toch iets voor je te laten doen. Er zijn munten die een hoger percentage bieden, maar daar komt uiteraard ook weer meer risico bij kijken. Vaak zijn dit munten die iets minder stabiel zijn qua koers.

Earn-programma’s zoals Coinmerce Earn

Wat je tegenwoordig ook veel ziet bij beurzen is dat ze een zogenaamd ‘Earn-programma’ hebben. Dit is een manier voor een beursplatform om crypto naar zich toe te lokken. Je kunt bij Coinmerce bijvoorbeeld 0,80 procent over je bitcoin verdienen en die munten wanneer je maar wilt loskoppelen.

Het risico is natuurlijk dat een beursplatform als Coinmerce omvalt. Wees je daar dus altijd van bewust als je voor dit soort opties kiest. Zeker als de rendementen die ze bieden te mooi lijken om waar te zijn, dan is dit vaak zo. Wat je bij vorige partijen zag die failliet dreigden te gaan, was een continue verhoging van deze rendementen. Doe dus altijd eerst goed onderzoek en wees je bewust van de risico’s.

The post Analyse: Dit is hoe je meer crypto kunt krijgen zonder te traden of bitcoin te kopen
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!