Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Tijdens de crypto winter verloren veel altcoins meer dan 90% van hun waarde. Maar zou de crypto winter nu voorbij kunnen zijn?

De prijs van Bitcoin (BTC) is de afgelopen weken aanzienlijk gestegen, terwijl investeerders op zoek gaan naar belangrijke weerstandsniveaus op weg naar nieuwe ATHs tijdens de komende bullmarkt. Nu de prijs van Bitcoin stijgt zouden nieuwe altcoins zoals AltSignals ($ASI) mogelijk kunnen profiteren van het hernieuwde sentiment. 

De crypto presale van AltSignals 

De crypto winter van 2022 begint na explosieve prijsacties begin 2023 eindelijk te smelten. De Bitcoin prijs is meer dan 50% gestegen ten opzichte van de recente dieptepunten, en de volgende bullmarkt zou op komst kunnen zijn.

De Bitcoin prijs begint doorgaans te stijgen vóór het halving event, wat bij elke voorgaande keren een bullmarkt heeft ingeluid. Nu de Bitcoin prijs aanzienlijk stijgt aan het begin van 2023 en de rest van de markt dit voorbeeld volgt, kan de crypto winter nu voorbij zijn, aangezien het volgende Bitcoin halving event begin 2024 plaatsvindt.

Het nieuws over een mogelijke bullmarkt aan de horizon is opwindend. Een nieuw crypto project dat hoopt te profiteren van deze nieuwe bullmarkt is AltSignals, dat zojuist heeft aangekondigd dat het een nieuw crypto-token zal lanceren om de grootste trading community in Web3 te vertegenwoordigen.

AltSignals deelt sinds 2017 winstgevende transacties en leert naar eigen zeggen nieuwe investeerders hoe ze de crypto markten kunnen verslaan. Het is een AI-aangedreven platform met een bewezen staat van dienst en het zal nu het ASI-token lanceren om zijn aanbod aan zijn community uit te breiden.

$ASI in 2023

Na jarenlang met succes gebouwd te hebben aan de grootste online trading community op de blockchain, heeft het ASI-token enkele unieke kenmerken. Niet alleen zal $ASI worden gelanceerd voor een groot bestaand gebruikersbestand, maar het zal ook een unieke handelsstrategie binnen web3 vertegenwoordigen.

AltSignals heeft tot nu toe meer dan 1.500 handelssignalen verzonden, met een gemiddelde nauwkeurigheid van 64%. Het is een toonaangevend algoritmisch handelsinstrument dat iedereen helpt om de bewegingen op de crypto markt onder de knie te krijgen. Het ASI-token bouwt voort op een reeds succesvol project en zou dankzij het nieuwe aanbod een van de grootste AI-gebaseerde platforms op de blockchain kunnen worden.

Wat is AltSignals?

AltSignals leert leden van de community al jaren hoe ze succesvolle crypto handelaren kunnen worden. Het platform deelt naar eigen zeggen dagelijks lucratieve handelssignalen, waardoor de leercurve voor nieuwe handelaren wordt geminimaliseerd en het rendementspotentieel voor degenen met meer ervaring wordt gemaximaliseerd.

Nu zal het ASI-token nog meer voordelen opleveren voor de AltSignals community. Het project breidt zijn trading tools uit met mogelijkheden voor kunstmatige intelligentie en een reeks extra functies. 

Hoe werkt $ASI?

Het ASI-token geeft toegang tot ActualizeAI, een baanbrekende reeks geavanceerde trading tools die machine learning combineren met een verscheidenheid aan marktindicatoren. ActualizeAI analyseert marktsentiment en ondersteunings- en weerstandsniveaus voordat marktbewegingen worden voorspeld. 

$ASI-houders kunnen ook toegang krijgen tot de AI Members Club. Deze functie biedt toegang tot de bètaversie van nieuwe trading tools die zijn uitgebracht door AltSignals en exclusieve investeringsmogelijkheden voor nieuwe presale en privéverkopen. Deze evenementen in een vroeg stadium zijn de eerste fondsenwerving rondes voor nieuwe blockchain-projecten.

Een ander belangrijk voordeel van deelname aan de AI Members Club is dat leden de mogelijkheid krijgen om nieuwe tools en updates te bètatesten, en ook om feedback te delen met het ontwikkelingsteam van AltSignals. 

AltSignals en AI

Door gebruik te maken van de kracht van kunstmatige intelligentie gaat AltSignals is het project naar eigen zeggen enorm innovatief. De trading tools die door AltSignals zijn uitgebracht, hebben ertoe geleid dat het de grootste community in zijn soort is geworden, en het project zegt zelf dat ze nog maar net van start te zijn gegaan.

Is $ASI het waard om te kopen?

Terwijl de crypto winter ten einde komt en de volgende bullmarkt begint op te warmen, wordt verwacht dat er weer wat leven in de brouwerij komt. Het is van bijzonder belang voor degenen die bereid zijn om 50.000 tokens te kopen, aangezien AltSignals levenslange toegang biedt tot de bestaande signal service voor mensen die dit aantal tokens of meer kopen (evenals levenslange toegang tot de nieuwe AI-service zodra deze is ontwikkeld).

$ASI zal na de crypto presale de prijsontdekking in duiken, wat betekent dat de presale hèt moment is om mee te doen. Het zou volgens het team van AltSignals een goede toevoeging voor elke beleggingsportefeuille zijn, terwijl beleggers zich voorbereiden op de volgende bullmarkt. 

Je kunt hier deelnemen aan de AltSignals presale.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

The post Analyse: Crypto winter ontdooit, AltSignals lanceert een nieuwe presale
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!