Dogecoin (DOGE)

Eerder vandaag steeg de prijs van Dogecoin (DOGE) aanzienlijk, terwijl meerdere crypto’s vandaag juist iets dalen. De Dogecoin-community lijkt vol opwinding te zijn nu de langverwachte lancering van het SpaceX “Starship” zich voorbereidt.

Lancering van Starship

Elon Musk, de CEO van Tesla en SpaceX, heeft herhaaldelijk het ontwerp en de functies van “Starship” gedetailleerd gepresenteerd en benadrukt het potentieel om zowel vracht als mensen naar Mars te vervoeren. Op de SpaceX-faciliteiten aan de zuidkust van Texas staat “Starship”, de krachtigste raket ooit gebouwd, klaar voor zijn eerste lancering. Het bedrijf streeft ernaar om op maandag om 8.00 uur CT (9.00 uur ET) te lanceren, alhoewel de lancering op elk moment tussen 8.00 uur CT en 9.30 uur CT kan plaatsvinden.

In de aanloop naar de lancering heeft Elon Musk op Twitter aangekondigd dat het moment nabij is. Sydney Ifergan, CEO van The Currency Analytics, merkte op dat hij uitkijkt naar de lancering van “Starship” met een gigantisch Dogecoin-logo en dat de ruimte net iets leuker en memestastischer is geworden.

Nu de dag van de lancering is aangebroken, heeft Dogecoin-ontwikkelaar Inevitable 360 enthousiast getweet over het kijken naar de lancering van “Starship”.

Het bericht Prijs Dogecoin stijgt in anticipatie van Starship-lancering verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!