Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De Bitcoin koers beweegt de laatste paar weken in consolidatie en doordat de FOMC meeting van gisteravond ook weinig bijzonders opleverde (renteverhoging van 0.25% was verwacht en Powell gaf geen hints over de volgende meeting) hebben we nog geen sterke prijsactie gezien. Ik denk wel dat dat eraan zit te komen en in het artikel van vandaag laat ik zien waarom! Lees snel verder!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Weekgrafiek

Op de weekgrafiek is de Bitcoin koers nog altijd aan het consolideren tegen de belangrijkste resistance van dit moment. We moeten boven de $32.450 gaan sluiten op de weekgrafiek om een serieus vervolg aan de uptrend te kunnen geven. Zo lang we dat niet doen riskeren we een significantere stap terug. Dan moeten we denken aan mogelijk $26.942 of wellicht zelfs $25.200.

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Daggrafiek

Als we iets verder inzoomen zien we dat de Bitcoin koers niet alleen aan het consolideren is, maar ook compressie aan het vormen is. Doorgaans leidt compressie tot stevige prijsexpansie. We naderen momenteel het einde van compressie, want de prijs is heel nauw naar elkaar toe aan het bewegen. Dat betekent dat er serieuzere prijsactie aan zit te komen. Bij het breken van de dagelijkse supply op $29.430-$30.380 verwacht ik expansie naar $32.450 en mogelijk zelfs veel hoger. Als we vanaf hier gaan wijzen kijk ik een stuk lager, naar $26.942 en mogelijk $25.200.

Conclusie

Kortom, aan het einde van compressie wordt het altijd steeds meer stuivertje wisselen en valt er heel moeilijk iets te zeggen over de richting. De afgelopen maanden hebben we niets anders gedaan dan omhoog trenden, dus het meest logische gevolg zou een uitbraak naar boven zijn. Met de zwakke dollar, de omvallende regionale banken in Amerika en de sterk stijgende prijzen van goud en zilver zijn de externe factoren in ieder geval in het voordeel van de bulls. Wordt vervolgd!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Het bericht Bitcoin maakt zich op voor grote koersbeweging! Gaan we 32.000 zien?! verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!