Bitget, een van ’s werelds toonaangevende crypto handelsbeurzen, heeft een speciale actie gelanceerd die zich exclusief richt op haar Nederlandse gebruikers. Deze actie is in het leven geroepen om de komende Bitcoin Pizza Day te vieren, een evenement dat de allereerste tastbare transactie van Bitcoin herdenkt. Op 22 mei 2010 kocht programmeur Laszlo Hanyecz twee pizza’s voor 10.000 Bitcoin, wat vandaag de dag miljoenen euro’s waard zou zijn. De Bitcoin Pizza Day is een mijlpaal in de geschiedenis van cryptocurrency en wordt wereldwijd gevierd.

Bitget Pizza Day

Het evenement genaamd “Happy Pizza Day” nodigt deelnemers uit om aan het “Lucky Wheel” te draaien, met de belofte dat elke draai resulteert in een gegarandeerde prijs. Deze speciale actie loopt van 10 mei tot 31 mei 2023.

Deelnemers kunnen kansen verdienen om aan het Lucky Wheel te draaien door verschillende taken te voltooien. Deze taken variëren van het verifiëren van de Know Your Customer (KYC) gegevens van gebruikers, het maken van netto stortingen van meer dan 100 USDT, inschrijven voor meer dan 100 USDT op BGB Earn, het bereiken van bepaalde handelsvolumes in spot- en futures trading, tot het uitnodigen van vrienden om te handelen op Bitget.

Bitget biedt twee soorten prijzen in dit evenement. Prijs A is een kans om verschillende munten te winnen elke keer als een deelnemer aan het wiel draait. Deelnemers kunnen zoveel mogelijk kansen verdienen door verschillende taken te voltooien en zo hun potentiële winsten te verhogen. Prijs B gaat om de titel van “Pizza King”. Om deze prijs te winnen, moeten deelnemers acht stuks pizza verdienen door aan het Lucky Wheel te draaien. Eén gelukkige winnaar krijgt de Pizza Kingprijs van 0,3 BTC, terwijl alle andere in aanmerking komende deelnemers een gelijk deel van in totaal 1 BTC in ontvangst mogen nemen.

Voor meer informatie over de actie kun je terecht op de website van Bitget. De actie geldt alleen voor Nederlandse gebruikers van Bitget.

Over Bitget

Opgericht in 2018, is Bitget een vooraanstaande crypto exchange met meer dan 8 miljoen gebruikers wereldwijd. Het platform biedt onder andere copy trading diensten aan en streeft ernaar gebruikers te helpen slimmer te handelen door een veilige en uitgebreide handelsoplossing te bieden. Door dergelijke evenementen te organiseren bevordert Bitget de adoptie van cryptocurrencies en biedt het haar gebruikers meer kansen op rendement.

The post Analyse: Bitget viert Bitcoin Pizza Day: Jouw kans om te winnen
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!