In dit artikel delen we een exclusieve analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin komt de laatste tijd steeds iets lager uit, mede door de onzekere macro-economische en regelgevende toestand. De analisten van Crypto Insiders hebben in het licht van de recente gebeurtenissen een nieuwe analyse gedeeld in de Premium omgeving, die luidt als volgt:

“Ongeacht de recente neerwaartse correctie, blijven wij bullish over bitcoin. Ondanks de harde daling onder de altcoins, ligt BTC er behoorlijk sterk bij. 

We zien een potentieel correctief ABC Elliott Wave patroon vormen, wat suggereert dat we nog een kleine daling kunnen verwachten. Ons voorlopig doel ligt tussen de $24.195 en $25.111. Hier willen we onze koopmomenten spreiden om zo een optimale instapprijs te bereiken. 

Een potentieel nadeel is het lage invalidatieniveau dat rond de $19.000 ligt. Hier staat echter wel tegenover dat we juist weer een hele hoge opwaartse potentie hebben. Daarom blijven we deze situatie op de voet volgen en zullen we tijdig actie ondernemen indien nodig. In de Premium omgeving zullen we binnen enkele dagen weer een nieuwe BTC analyse delen.”

Deze analyse is op 12 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Hoe diep daalt bitcoin nog voordat koers uitbreekt?
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!