Als de angst regeert handelt de overheid verkeerd

In wat voor wereld leven we nu? Dat zouden we ons af kunnen vragen in deze tijd van grote verwarring. Ik verbaas mij met de dag wanneer ik de dagelijkse nieuwsberichten tot mij neem. Naast de mainstream media scan ik ook verschillende alternatieve (nieuws)sites, youtubekanalen en berichten van twitteraars. Daar bevinden zich ook de corona-criticasters die m.i. erg makkelijk als wappies worden geframed.

Geen pandemie

De wereld lijkt te zijn gehypnotiseerd door het tonen van angstaanjagende beelden uit overvolle ziekenhuizen, terwijl na anderhalf jaar opgedane ervaring de verzamelde cijfers aangeven dat het coronavirus geen pandemie was maar een epidemie. De discussie over de foute repressieve maatregelen zoals die wereldwijd door de overheden zijn genomen wil op de mainstream media maar niet op gang komen. Net zoals de discussie over de ernst van het virus dat nog altijd de status geniet van pandemie. Op sommige alternatieve websites keert men zich steeds feller tegen het repressieve overheidsbeleid en worden wetenschappelijk onderbouwde argumenten in de discussie geworpen die bij menigeen de ogen openen.

Invoering social creditsysteem

Er is een strijd ontstaan tussen de mainstream media en de alternatieve websites waarbij ‘factcheckers’ zogenaamde nepnieuwsberichten over het coronavirus afdoen als leugens. Hiermee is de verwarring compleet. Er wordt tweedracht gezaaid in een gecompliceerde samenleving, alsof het bewust wordt geregisseerd. Na anderhalf jaar corona gaat bij meer mensen een lampje branden. Waarom nog zulke repressieve maatregelen nodig zijn voor een virus dat duidelijk geen ‘killervirus’ blijkt te zijn. Waarom houden overheden nog zo hardnekkig vast aan beteugelende maatregelen waarbij zogenaamde versoepelingen gepaard gaan met de invoering van een social creditsysteem à la China. Waarom wordt zo nadrukkelijk campagne gevoerd voor een vaccinatieprogramma dat in alle haast is opgezet i.s.m. Big Farma die een slechte reputatie geniet. De farmaceutische industrie heeft een monopolypositie en buit zijn corrupte marktpositie op misdadige wijze uit. Ga eens een uurtje googelen en u zult verbleken.

Leef gezond

Het is ronduit zorgelijk dat momenteel wereldwijd juist door de overheid zoveel propaganda wordt gevoerd om de bevolking massaal te vaccineren met vaccins waarvan de meeste staan genoteerd als experimenteel tot en met einde 2023. Juist de overheid moet zich afzijdig houden als het gaat om de aanprijzing van producten van ‘verdachte’ ondernemingen. Hoezo “dansen met Jansen?” De overheid heeft de taak om de gezondheidszorg op peil te houden en zou daarbij alleen propaganda mogen voeren over gezonde voeding en gezonde leefstijl. Juist in tijden dat we zichtbaar ongezonde mensen om ons heen zien die nauwelijks aandacht geven aan gezonde voeding maar verslaafd raken aan junkfood. De overheid heeft een voorlichtende taak op het gebied van onze gezondheid en zou nooit burgers mogen afdwingen om aangewezen middelen in de vorm van medicijnen of vaccins in te nemen die worden gemaakt door ‘verdachte’ ondernemingen.

Niet in de weg lopen

Helaas zijn onze bestuurders ook maar gewone mensen met opvallende dansschoentjes die zich graag laten informeren door de lobbyisten van het grootkapitaal. Farmaceutische bedrijven zijn beursgenoteerde bedrijven en moeten presteren om hun dividenden uit te kunnen betalen. In deze kapitalistische wereld is intussen genoegzaam bekend dat daarbij alle middelen zijn geoorloofd. Het is genoegzaam bekend dat ook NL staat genoteerd op het lijstje van corrupte landen waar de onderwereld regeert. Waar advocaten en misdaadjournalisten niet in de weg mogen lopen. Waar de oppositie in het Parlement op gewiekste wijze buitenspel wordt gezet als er belangrijke besluiten worden genomen die meer macht geven aan de regering. Waar oppositiepartijen worden gedemoniseerd als ze afwijkende ideeën presenteren die niet overeenkomen met de gedachten van de regerende coalitie. Waar de formatie van een nieuw kabinet wordt gefrustreerd door de zittende coalitie. Waar nota bene een demissionair kabinet zelfs de meest belangrijke besluiten, zoals de invoering van een noodwet en lockdown, kon nemen zonder al teveel tegenspraak van de oppositie. Mag ik dit verdacht vinden?

Jammer dat de misdaad regeert

Op mijn zoektocht op het internet stuitte ik op een inspirerend interview van het youtubekanaal “De Nieuwe Wereld.”  Een drietal gerenommeerde deskundigen bevestigden met hun uitspraken mijn vermoedens dat er momenteel iets niet in de haak is. Sommige lezers hier op Biflatie zullen wellicht mijn vermoeden delen. Jammer dat zo weinig mensen notie nemen van goed geargumenteerde standpunten. Jammer dat zo weinig mensen notie nemen van de bijsluiters van opgedrongen vaccins. Jammer dat zo weinig mensen tijd en moeite nemen om zelf onderzoek te doen in deze corrupte wereld. Jammer dat die enkele goeie mensen die zich inzetten om de waarheid op tafel te leggen de mond wordt gesnoerd. Jammer dat er zoveel angst heerst onder de bevolking om zich uit te spreken. Jammer dat de misdaad regeert.

GW

 

The post Analyse: Als de angst regeert handelt de overheid verkeerd
appeared first on Biflatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht