Een gerenommeerde Nederlandse cryptocurrency-handelaar heeft onlangs op X (voorheen Twitter) aangegeven dat de collectieve marktkapitalisatie van altcoins veel hoger zal stijgen dan de meeste handelaren verwachten.

Michaël van de Poppe vertelde zijn 692.800 volgers op het sociale mediaplatform X dat altcoins onvoorstelbare nieuwe recordhoogtes gaan bereiken. Hij gaf het volgende aan:

“Mensen vragen zich af: gaan altcoins hun record ooit breken?

In 2020 werd dezelfde vraag gesteld.

Antwoord:

Ja zij zullen.
Ja, ze zullen hoger gaan dan je denkt.
Waarschijnlijk bestaan de meeste van de zwaarste hardlopers nog niet eens.”

Kijkend naar de nummer een altcoin op basis van marktkapitalisatie marktkapitalisatie Ethereum (ETH), gaf Van de Poppe aan dat ETH in een ‘wachtspel’ zit tot de volgende grote stap omhoog. Hij ging verder met:

“Wachten totdat Ethereum het tempo begint te verhogen. Het niveau van $2.150 omgedraaid voor ondersteuning, momenteel wachtend op een doorbraak voor voortzetting naar $3.500.”

Kijkend naar de belangrijkste cryptocurrency per marktkapitalisatie, Bitcoin (BTC), reageerde de analist ook op het feit dat de koningsmunt de $50k-grens doorbroken had. Hij zei het onderstaande:

“$50.000 per Bitcoin.

De eerste keer dat de markt deze prijs sinds december ’21 bereikt.

In de tussentijd:
▫ Is Luna gecrasht.
▫ FTX ging failliet.
▫ Celsius & Blockfi stortten in.
▫ Bitcoin en crypto werden dood verklaard.

Het is ons gelukt.

Bitcoin is een blijvertje.

De toekomst is geweldig.”

Het bericht Altcoins zullen hoger stijgen dan je jezelf kan voorstellen, aldus analist verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!