Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van the sandbox (SAND) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse SAND koers

In een vorige analyse van the sandbox hadden de analisten van Crypto Insiders aangegeven waar zij verwachten dat de bodem zou liggen voor de koers.

Dat bleek achteraf precies te kloppen en de SAND koers kon vanaf deze zone al met bijna 70% stijgen in 2023. In een nieuwe analyse waarschuwen zij echter voor een flinke daling:

“De koers van SAND is hard gestegen sinds onze koopzone aan het einde van wave 3. Nu zien we dat de koers de verwachte wave 4 heeft afgerond. We verwachten dat de koers binnen het bereik van het 38,2% en 50% Fibonacci-niveau blijft, oftewel de rode zone.

We denken namelijk dat SAND nog één laatste beweging omlaag zal maken om de vijfde en laatste wave te maken en het patroon volledig af te ronden. Ons doel hiervoor ligt in de groene zone tussen de $0,2469 en $0,2812. Dat zou dus nog een daling van 60% tot 70% kunnen zijn, maar hier liggen nieuwe kansen want we verwachten daarna weer een stijging.”

Deze analyse is 23 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Analist voorspelde crypto stijging correct, maar vreest nu harde daling
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!