Bieders op ConstitutionDAO klagen over hoge gaskosten op Ethereum tijdens terugbetaling

Vorige week bood ConsitutionDAO op een zeldzaam exemplaar van de Amerikaanse Grondwet. De deelnemers aan de ConstitutionDAO haalde $40 miljoen op in Ethereum. Maar dit bedrag werd op het laatste moment overboden. Deelnemers aan de ConstitutionDAO klagen nu over de hoge gaskosten van Ethereum tijdens terugbetaling.  

Hoge gaskosten op Ethereum voor ConsitutionDAO deelnemers

Het concept van de gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) sloeg aan. De organisatie haalde maar liefst $ 40 miljoen op in Ethereum (ETH) om te bieden op een van de 13 laatste beschikbare fysieke kopieën van de Amerikaanse grondwet. Ze werden echter op het laatste moment overboden door een particuliere investeerder voor de som van $47 miljoen.

Sindsdien zijn de deelnemers aan de gedecentraliseerde crowdfunding begonnen met het ontvangen van terugbetalingen van ConstitutionDAO, zoals beloofd. Op zijn officiële Discord kanaal heeft ConstitutionDAO gemeld dat de groep 17.437 donateurs had met een gemiddelde donatie van $206.

Het blijkt echter dat het terugbetalingsproces veel geld kost, waardoor het terugbetalingsbedrag lager uitvalt. Deelnemers aan de ConsitutionDAO crowdfunding hebben geklaagd over hoge gaskosten bij terugbetalingen. Sommige gebruikers meldden dat de gaskosten op Ethereum hoger waren dan hun werkelijke donatiebedrag in Ethereum.

Een van de grootste problemen met de Ethereum blockchain zijn de hoge gaskosten. Zo verbruiken de computersystemen die de transacties vergemakkelijken een grote hoeveelheid gas. Afhankelijk van hoe druk het Ethereum netwerk is, kan het dus soms duurder zijn om transacties op de Ethereum blockchain uit te voeren.

In dit geval betekent de hoge gaskosten op Ethereum dat kleine donateurs hard getroffen worden door transactiekosten. Een gebruiker op Discord zei dat om een terugbetaling van $400 te krijgen, hem gevraagd werd $168 aan gaskosten te betalen. Anderen klaagden dat de gaskosten in werkelijkheid hoger waren dan het terugbetalingsbedrag.

“Wow, een les geleerd, Ethereum is niet goed, de gaskosten zijn te hoog,” schreef een deelnemer in een ondersteuningskanaal.

Het artikel Bieders op ConstitutionDAO klagen over hoge gaskosten op Ethereum tijdens terugbetaling verscheen als eerst op CurrentCrypto.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht