‘Bitcoin alleen maar sterker geworden van Chinese ban’

De regulatie rondom Bitcoin, en cryptocurrency in het algemeen, is vandaag de dag steeds vaker een belangrijk gespreksonderwerp in de wereldwijde politiek. Met name in China zijn ze erg streng rondom Bitcoin, onlangs werd bijvoorbeeld weer bekend dat China Bitcoin bant.

Veel mensen zien dit als een gevaar voor Bitcoin. Tot die mensen behoort Edward Snowden niet. De voormalig CIA-medewerker, die bekendstaat om het naar buiten brengen van geheime spionageactiviteiten van de NSA (National Security Agency), laat in een tweet weten dat hij denkt dat Bitcoin er alleen maar sterker van is geworden.

Snowden’s mening over Bitcoin

In zijn tweet refereert Edward Snowden terug aan een eerdere tweet. Namelijk een tweet die hij plaatste op 13 maart 2020, toen we aan de begindagen van de coronacrisis stonden. In die tweet gaf hij aan dat het de eerste keer in een lange tijd was dat hij er weer aan dacht Bitcoin te kopen, omdat hij de drop van destijds niet uit te leggen vond.

In de nieuwe tweet, die hij plaatste op 4 oktober 2021, geeft hij aan wel eens terug te denken aan hoeveel mensen destijds daadwerkelijk Bitcoin gekocht hebben. ‘It’s up ~10x since, despite a coordinated global campaign by governments to undermined public understanding of – and support for – cryptocurrency’.

Hij geeft dus aan dat Bitcoin enorm sterke resultaten neer heeft gezet, ondanks dat overheden er niet blij mee zijn. Volgens hem zegt dat wel iets over de kracht die het daadwerkelijk heeft. ‘China even banned it, but it just made Bitcoin stronger.’ zijn de woorden waar Snowden zijn tweet mee afsluit.

Snowden ziet dus een rooskleurige toekomst voor Bitcoin voor zich. Geloof jij ook in Bitcoin en wil jij nu alvast in de toekomst investeren? Dat kan! Gebruik deze link en koop binnen enkele minuten je eerste Bitcoin via Binance!

Het bericht ‘Bitcoin alleen maar sterker geworden van Chinese ban’ verscheen eerst op CryptoBieb.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht