Bitcoin (BTC) beurs Coinbase wordt de officiële crypto sponsor van de Amerikaanse basketbalwereld: NBA

Coinbase, de grote Amerikaanse cryptocurrency-exchange, heeft een deal gesloten met de National Basketball Association, oftewel de NBA. Dat kondigt de bitcoin (BTC) beurs op 19 oktober aan:

Coinbase meldt dat het de “exclusieve” crypto partner wordt van de NBA. Het persbericht meldt dat het om een meerjarig contract gaat en dat dit de eerste sponsordeal is met een crypto platform voor alle Amerikaanse basketbalcompetities.

Als onderdeel van de deal wordt Coinbase naast de NBA ook sponsor van de Women’s National Basketball Association (WNBA), de Amerikaanse basketbalcompetitie voor vrouwen, en de NBA 2K League, een zogenaamde “esports” competitie in samenwerking met NBA en de NBA 2K computerspellen. Ook wordt Coinbase sponsor van de NBA G League, de Amerikaanse basketbalcompetitie voor minderjarigen en USA Basketball, het nationale basketbalteam van de VS.

Het persbericht meldt dat de deal zal bestaan uit “unieke inhoud, innovaties, activeringen en ervaringen van Coinbase om fans te informeren over de toenemende vooruitgang in de crypto-economie.” Dat zal beginnen met de het 75-jarige jubileumseizoen van de NBA. Coinbase zal te zien zijn tijdens de nationale televisie uitzendingen van de sport, die dagelijks door zo’n 1,6 miljoen Amerikanen worden bekeken. Voor finales kan dat tien keer zo hoog uitpakken.

“Als onderdeel van de samenwerking zullen we interactieve ervaringen creëren om in contact te komen met de ongelooflijke gemeenschap van de NBA en WNBA en atleten over de hele wereld.”

Zegt Kate Rouch, chief marketing officer van Coinbase. Kerry Tatlock, senior vicepresident van marketing bij de NBA, zegt:

“Als een vertrouwd cryptocurrency-platform dat door miljoenen mensen wordt gebruikt, past Coinbase perfect bij de NBA’s allereerste partner in deze bloeiende categorie. We kijken ernaar uit om samen te werken met Coinbase om fans nieuwe manieren te bieden om met de competitie en met elkaar om te gaan, terwijl we ook de ervaring verbeteren voor fans die al Coinbase-gebruikers zijn.”

The post Analyse: Bitcoin (BTC) beurs Coinbase wordt de officiële crypto sponsor van de Amerikaanse basketbalwereld: NBA
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht