Bitcoin (BTC) koers voert 2e charge uit, breken we ‘m nu wel? Ethereum (ETH) zet stijging door!

Vanochtend was te lezen dat bitcoin (BTC) uit heeft kunnen breken maar toen bij $35.000 direct op grote weerstand stuitte. Een uitbraak door dit prijsniveau bleek op dat moment een brug te ver te zijn. Toch zien we voorzichtig wat meer positieve signalen!

Bitcoin (BTC) voert druk op $35.000 op

Vanochtend zette de bitcoin prijs een high neer bij $35.301 waarmee de eerste aanval op de $35.000 sinds 25 juni een feit werd. Ook nu bleef een uitbraak uit maar gedurende de middag wist bitcoin al snel weer terug omhoog te klimmen na bij de middellijn van de Bollinger Bands op de 4-uurs grafiek bij $34.500 steun te hebben gevonden. Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $34.800 op crypto exchange Coinbase en dus bevindt de koers zich weer vlak onder de weerstand.

Kortom, de druk van de bulls blijft erop zitten. Een doorbraak van de $35.000 zou een volgend bullish teken zijn dat we de bodem van de recente correctie eindelijk bereikt hebben. Het blijft daarnaast nog altijd mogelijk dat we alsnog weer gaan dalen. In dat geval blijft die $30.000 een belangrijke support om in de gaten te houden.

Ethereum (ETH) zet rally verder door, stijgt hard

Bij de altcoins zagen we vanochtend al dat ethereum (ETH) het goed deed. Die opwaartse beweging heeft de grootste altcoin op de markt vanmiddag doorgezet. ETH staat nu bijna 15% in de plus en is nu $2.104 waard. Andere opvallende stijgers zijn Binance coin (BNB) met +7% en uniswap (UNI) met +11%.

Het zijn de alts met de wat kleinere marktkapitalisaties die het bijzonder goed deden vanmiddag. Compound (COMP) begon vandaag hard te stijgen en staat nu zelfs 25,8% in de plus. Hiermee is de decentralized finance (DeFi) coin de grootste stijger van de top 100.

Alle cryptocurrencies zijn bij elkaar nu $1,36 biljoen waard, een stijging van 3,3% ten opzichte van 24 uur geleden. Daarbij wint bitcoin weer een klein beetje terrein op de altcoins. De bitcoin dominantie steeg met 0,7% en is nu 47,9%!

The post Analyse: Bitcoin (BTC) koers voert 2e charge uit, breken we ‘m nu wel? Ethereum (ETH) zet stijging door!
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht