Bitcoin & Ethereum herstellen nadat dip meteen weer werd opgekocht, maar deze altcoins herstellen sneller

De cryptocurrency markt herstelde afgelopen nacht enigszins van een rode dag. Aan het begin van gisterenavond dipte de totale marktkapitalisatie naar $1,49 biljoen, maar vervolgens werd de dip onmiddellijk opgekocht en zagen we de koersen weer snel stijgen. Deze trend zien we nu al meerdere weken afspelen en de marktkapitalisatie komt vanochtend weer op $1,6 biljoen uit.

Bitcoin (BTC)

De verwachting was dat bitcoin (BTC) een van deze dagen verder zou dalen en dat gebeurde gisterenavond sneller dan verwacht. De dip bracht de bitcoin koers weer helemaal naar $31.000 en werd toen meteen gekocht. Een flinke bounce bracht bitcoin weer omhoog en vanochtend maakte de koers nog een sprongetje waardoor bitcoin nu bij ongeveer $34.500 uitkomt. Daarmee neemt de dominantie van bitcoin iets toe en staat nu weer op 40%.

Wellicht dat bitcoin verder zal herstellen, door de weerstand op $35.000 breekt en weer terugkeert naar het bereik rond $36.000 waar de koers een tijdje vast zat. Toch ziet het geheel er enigszins wankel uit en met maar een lichte stijging van het handelsvolume, bestaat de kans dat bitcoin toch weer zal dalen en ditmaal wel onder $30.000 uitkomt.

Benieuwd wat onze analist Michiel van de koers vindt? Bekijk hier zijn video waarin hij de grafieken van bitcoin en een aantal altcoins erbij pakt!

Altcoins

Ethereum (ETH) dipte gisteren om dezelfde tijd ook hard omlaag en kwam even bij $2.300 uit. Vervolgens zorgde de bounce dat de ether koers weer terug schoot naar $2.580 maar daar lag nog te veel weerstand. Ook vanochtend probeerde ether even door $2.550 te breken, maar liep vooralsnog tegen te veel weerstand aan. Ook de ether koers ziet er momenteel wankel uit.

Alhoewel de meeste koersen vandaag iets in het groen staan, zitten er ook een paar flinke dalers en stijgers tussen. Onder de grootste dalers zien we vandaag NEXO (NEXO) en Celsius Network (CEL) zo’n 7% van hun waarde verliezen. Internet Computer (ICP) staat vandaag 10% in de min en zakt onder $80. Dat is de laagste waarde van de ICP koers ooit en zo’n 90% onder de prijs waarmee ICP een maand geleden lanceerde.

Onder de grootste stijgers vandaag zien we Helium (HNT) met 16% groeien, Kusama (KSM) en Solana (SOL) stijgen met zo’n 17% en Theta Fuel (TFUEL) zet zijn stijging door en staat meer dan 20% in de plus. Amp (AMP) is momenteel flink aan het stijgen en staat al meer dan 30% in de plus, maar de grootste stijger is vandaag Bitcoin Gold (BTG). BTG maakte vanochtend een enorme sprong omhoog van ongeveer 40%.

The post Analyse:

Bitcoin & Ethereum herstellen nadat dip meteen weer werd opgekocht, maar deze altcoins herstellen sneller


appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht