Bitcoin is de ‘apex predator,’ maar Ethereum kan groeien en oppotmiddel worden, zegt Scaramucci

Anthony Scaramucci, oprichter van vermogensbeheerder SkyBridge Capital en voormalig communicatie chef van het Witte Huis, was onlangs zeer lovend over ethereum (ETH) tijdens een interview met CNBC:

“Ik denk dat er een erg grote markt is voor ethereum en ik voorspel dat ethereum goede fundamenten heeft en zal groeien, maar ik zit in een institutioneel soort bedrijf. Ik denk als een institutionalist, en ik moet mijn klanten aan het denken zetten over cryptocurrency en digitale activa. Dus als eerste stap ben ik gefocust op bitcoin en hebben we nu pas een bitcoin-fonds.”

Aldus de Wall Street investeerder, die aangeeft dat de focus van zijn bedrijf voor nu nog ligt op bitcoin (BTC). SkyBridge Capital lanceerde zijn bitcoin-fonds begin dit jaar. Toch meldt Scaramucci dat zijn bedrijf wellicht in de toekomst een ethereum-fonds zal opzetten:

“Kunnen we in de toekomst een Ethereum-fonds hebben? Ja, dat kunnen we zeker. Alles wat je zegt, is waar omtrent de non-fungible tokens, en de technologie rond Ethereum zal er een sticky cryptocurrency van maken en een oppotmiddel en iets waarmee mensen transacties zullen afhandelen. “

Met een “sticky cryptocurrency” bedoelt hij een crypto dat niet weer snel zal verdwijnen. Vooralsnog is bitcoin de “apex predator,” of toproofdier, van de sector. Volgens Scaramucci ligt momenteel de uitdaging in het overtuigen van zijn klanten dat de wereld digitaliseert en crypto de toekomst zijn:

“Voor ons is het de apex predator van de ruimte, en wat ik mijn klanten vertel is, of je het nu leuk vindt of niet, de wereld gaat over op digitalisering. Als je aan gamen denkt, denk je aan 4k, 8k die eraan komen. Als je aan onze kinderen denkt, en waar ze aan zullen denken, dan vinden ze het erg prettig om transacties uit te voeren in Ethereum of Bitcoin, en ik moet mijn klanten daarop voorbereiden. Dus als ze een positie van 1%, 2% of 3% hebben, denk ik dat ze ons als fiduciaires zullen beschouwen en denken dat ze daar heel goed mee gediend zijn.”

The post Analyse: Bitcoin is de ‘apex predator,’ maar Ethereum kan groeien en oppotmiddel worden, zegt Scaramucci
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht