In een nieuwe YouTube-video van Crypto Rover, bekend crypto-analist en influencer, wordt de huidige status van Bitcoin (BTC) geanalyseerd, die zich volgens hem in een dalend wigpatroon bevindt.

Ondanks de recente bearish sentimenten in de markt, benadrukt Daan de Rover dat er kansen zijn op een opwaartse beweging.

Belangrijke steun- en weerstandsniveaus in de gaten houden

De Rover legt uit dat het essentieel is om de sleutelniveaus van steun en weerstand goed in de gaten te houden, aangezien deze de komende prijsbewegingen kunnen bepalen. Hij merkt op dat externe factoren, zoals de verkoop van Bitcoin door de Duitse overheid en de uitstroom uit spot Bitcoin ETF’s, bijdragen aan de huidige prijsdalingen.

De analist benadrukt het belang van geduld bij het handelen en adviseert kijkers strategisch te positioneren in de huidige marktomgeving.

Potentieel voor een bull markt en de impact van een Ethereum ETF

Verder in de video bespreekt De Rover de mogelijkheid van een aankomend ‘altcoin seizoen‘, afhankelijk van Bitcoin’s dominantie op de markt en de relatie met de S&P 500. Hij uit een bullish sentiment ten opzichte van zowel altcoins als Bitcoin zelf.

Met speciale aandacht voor de mogelijke goedkeuring van een spot Ethereum (ETH) ETF, voorspelt De Rover dat Bitcoin zou kunnen stijgen naar $72,000 dollar.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Bitcoin koers op de rand van doorbraak: voorspellingen wijzen op mogelijke stijging naar $72,000 appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!