Bitcoin koers video: Vuurwerk in de maand maart?

Goeiemorgen! Na een rondje langs de nieuwsberichten starten we de week natuurlijk met de grafieken! Er zat zeker muziek in de recente lows die we bij de bitcoin koers en ethereum koers zagen. De lagere tijdframes gaven een mooi signaal van een (tijdelijke) opleving. Bitcoin zou moeite moeten gaan krijgen met het breken van de $50.000 of de $52.500. Dit zouden nu sterke punten moeten vormen die de bears met hand en tand verdedigen.

De maand maart kan voor vuurwerk gaan zorgen. De hogere tijdframes zouden de koersen namelijk nog wel een diepere dip in kunnen duwen. Let hierbij goed op de genoemde support-zones!

 

Wil je zelf aan de slag met bitcoin en andere cryptocurrencies? Zorg dan dat je in ieder geval op de hoogte bent van de basics, zodat je ongeveer weet wat bitcoin is, hoe de koers van bitcoin tot stand is gekomen, waar je op dient te letten als je bitcoin koopt en hoe je aanbieders vergelijkt! Tip: We geven je €10 aan bitcoin cadeau om te starten!

Meer gratis video’s bekijken? Bekijk dan ook ons YouTube-kanaal. Vergeet je daar niet te abonneren zodat je geen enkele video mist! Wil je weten wanneer en welke altcoins wij kopen of verkopen? Word dan member en je ontvangt onze trading signals. Daarnaast houden we je daar op de hoogte van de koersen en laatste ontwikkelingen op de markt, ontvang je uitleg en krijg je toegang tot onze besloten discussiegroep met onze analisten en andere members. Kom de eerste 30 dagen gratis proberen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!

Deel dit bericht